Mos Mosh Kjoler

4 vare(r)
Tilbud
30%
Mos Mosh kjole - Melua Alfie Dress, Skywriting
34 36 38 42 44

Normalpris: 1.098,00 kr

Special Price 769,00 kr

Tilbud
30%
Mos Mosh hørkjole - Mai Linen Shirt Dress, Skywriting
XS S

Normalpris: 1.098,00 kr

Special Price 769,00 kr

Tilbud
30%
Mos Mosh kjole - Act O-SS Dress, Olive Gray
XS S

Normalpris: 698,00 kr

Special Price 489,00 kr

Tilbud
50%
Mos Mosh kjole - Adley Flowerish Dress, Olive Gray
40

Normalpris: 1.298,00 kr

Special Price 649,00 kr

4 vare(r)

Tunikakjoler

Den løstsiddende kjole er en af Mos Moshs favoritsilhuetter. Brandet arbejder meget med løse og klassiske snit, der tilføres et moderne udtryk – eksempelvis har vi set en del Mos Mosh-kjoler, der er inspireret af den klassiske tunika, og som er moderniseret med nitter eller blomsterprints. Det kan også være et eksklusivt stof eller dekorative lynlåse, der giver kjolen et moderne udtryk.

Skjortekjoler

Den klassiske skjorte er også inspirationskilde til mange kjoler fra Mos Mosh. Skjortekjolerne er lige dele praktiske og sofistikerede, og de har typisk lange ærmer med manchet, reversinspireret krave og delvis eller gennemgående knaplukning – alt sammen genkendelige detaljer fra skjorten, som Mos Mosh forvandler til en komfortabel, feminin og trendy kjole. Brug skjortekjolerne sammen med leggings eller strømpebukser for et festligt look, eller brug dem som oversize-skjorte til et par fede jeans. Skjortekjolerne fra Mos Mosh kan styles på et hav af måder!

Kjoler med bindebånd i taljen

De fleste Mos Mosh-kjoler har en løs pasform, og det gælder også deres kjoler med bindebånd. Her er bindebåndet en elegant tilføjelse, der fremhæver din talje, og som kan bindes både stramt og løst, så kjolen sidder, lige som du kunne tænke dig. Samtidig er der også mulighed for at undlade bindebåndet og i stedet gå med en mere afslappet silhuet.

Kan vi hjælpe?

Kontakt os alle hverdage mellem 09.00 og 15.00, hvis du har spørgsmål om pasform osv. Vores kontaktinfo finder du her.

Vil du have 10% rabat?

Så tilmeld dig KYSTHUSETS kundeklub. Som medlem får du altid 10% rabat på alle varer, der ikke er nedsatte. Derudover får du mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer, som sendes ud via nyhedsbrev. Tilmeld dig kundeklubben her.