Mos Mosh jeans

KYSTHUSET har et stort udvalg af flotte og velsiddende jeans fra Mos Mosh, som er mange kvinders favorit-jeansmærke. Hos os finder du altid de nyeste styles samt varianter af de kendte jeansmodeller.

Jeans fra Mos Mosh har udover en god pasform ofte skønne detaljer på lommer og ben eller smukke print og farver, som passer til årstiden. Læs mere om Mos Mosh-jeans nederst på siden.

7 varer

pr. side

Mos Mosh-jeans er i en liga for sig

Siden begyndelsen i 2010 har Mos Mosh fremstillet lækre kollektioner med et helt særligt fokus på unikke jeans og bukser til kvinder. Mos Mosh-jeans er elsket landet over takket være den perfekte kombination af snit, materialer og detaljer. Designerne bag bruger altid denim af høj kvalitet, og så har de knækket koden, når det kommer til at mixe denim med andre materialer. Eksempelvis indeholder cowboybukserne lige præcis den mængde elastan, der skal til, for at de sidder som en drøm, uden at det forringer kvaliteten.

 Jeans, der holder i lang tid

 Vi kender alle til billige cowboybukser, der hurtigt går i stykker - især bagpå, og selvom ingen bukser eller jeans holder for evigt, så er der god chance for, at du først skal ud og købe et par nye om lang tid, hvis du investerer i et par Mos Mosh-jeans. Mos Mosh skaber ikke bare jeans, der ser godt ud, men også bukser af god kvalitet, der kan holde længe, hvis du behandler dem efter foreskrifterne: Jeans, der ser flotte ud vask efter vask, og som ikke går i stykker eller mister farven i samme fart som et par billige jeans.

Jeans med flotte detaljer

 Men det er ikke kun de gode materialer, der gør Mos Mosh-jeans til et godt køb. Det har selvfølgelig også meget at gøre med designet. Mos Mosh har virkelig øje for at lægge snittene de helt rigtige steder, så bukserne får smukke silhuetter, der fremhæver kvindekroppen på bedste vis. Derudover er de mestrer i at tilføje smarte detaljer, der giver bukserne kant og et trendy udtryk, så de hæver sig op over gennemsnittet. Mos Mosh-bukser sælges desuden til fornuftige priser - noget, vi går meget op i hos KYSTHUSET, for vi ønsker altid, at du får den bedste kvalitet til prisen.

 Hjælp til at finde de perfekte jeans?

Giv os et kald, eller send os en mail, hvis du har brug for hjælp til at finde et par Mos Mosh-jeans, der klæder lige netop dig. Vi gør vores bedste for at oplyse om størrelser, materialer mm. over telefon eller mail, men du er også altid velkommen til at besøge os i butikken, hvor vi kan vejlede dig, mens du prøver vores mange forskellige bukser. Kundeservice kan kontaktes på henholdsvis [email protected] og +45 42 40 52 07 alle hverdage fra 09.00-15.00.