Mos Mosh bukser

17 vare(r)
Tilbud
20%
Mos Mosh bukser - Bai Patch Jacquard Pant, Nomad
42

Normalpris: 798,00 kr

Special Price 639,00 kr

Tilbud
40%
Mos Mosh hørbukser - Gerry Linen Pant, Skyway
L

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 599,00 kr

Tilbud
40%
Mos Mosh bukser - Madisane Paper Ankle Cargo, Feather Gray
26

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 599,00 kr

Tilbud
20%
Mos Mosh legging - Lucille Stretch Leather Legging, Black
XS M XL

Normalpris: 2.799,95 kr

Special Price 2.239,00 kr

17 vare(r)

Køb Mos Mosh-bukser, der sidder perfekt

Design af bukser er en af Mos Moshs specialiteter: De får gang på gang pasform, komfort og æstetik til at gå op i en højere enhed, og derfor elsker KYSTHUSETS kunder mærket. Deres tailored trousers syes af kvalitetsmaterialer, der er mindst ligeså stilfulde som klassiske habitbukser, men som er meget mere behagelige at have på. Mos Mosh er nemlig eksperter i at mixe lækre tekstiler med en smule elastan, så bukserne får en perfekt pasform og optimal bevægelsesfrihed uden at det går ud over udtrykket. Det samme gælder for deres jeans, som er af high end-denim tilsat en passende mængde elastan, så cowboybukserne føles som smør, sidder som en drøm og ser fantastiske ud.

Leder du efter bukser med va-va-voom-effekt?

Mos Mosh-bukser skabes i mange flotte farver, designs og kvaliteter og har altid gennemtænkte detaljer, der fanger misundelige blikke. Især de raffinerede detaljer på lommer og ben er en stærk signatur, der gør, at man bare "must have" de nyeste jeans og bukser fra Mos Mosh.

Shop Mos Mosh-bukser hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET finder du altid et stort udvalg af stofbukser og jeans fra Mos Mosh. Hvad enten du søger et par elegante habitbukser, et par casual chinos eller et par fede jeans, så har vi mange modeller at vælge imellem. To gange om året kommer Mos Mosh med en ny version af deres elskede habitbuks og habitjakke ved navn Blake, så hold øje med nyhederne i butikken og på webshoppen.

Har du brug for hjælp?

Skal vi hjælpe dig med at finde det perfekte par Mos Mosh-bukser? Så besøg os i butikken eller send os en mail til kundeservice@kysthuset.com. Vi er også ved telefonen alle hverdage fra 09.00-15.00 på +45 42 40 52 07.