Mos Mosh bluser

16 varer

pr. side

Bluser med fede detaljer

Når du iklæder dig en bluse fra Mos Mosh, er du sikker på, at du ikke kommer til at se kedelig ud. Velvalgte detaljer løfter blusen, og det kan være noget så simpelt som dekorationer på manchetten, flæsekanter ved knaplukningen eller et smukt vævet stof, der gør forskellen. Mos Mosh laver bluser til mange forskellige anledninger. Der findes blondebluser, langærmede T-shirts i 100% bomuld, og bluser i 100% viskose. Derudover designer brandet lækre turtle necks og bløde strikbluser med cashmere samt strikbluser med V-hals, hvor du kan have en skjorte under. Der er bluser med print, og bluser, hvor finessen er stoffets struktur, mønster eller farve. Det kan også være en kreativ tilføjelse som bindebånd, flæser, pyntekanter og smukke knapper, der skaber wow-effekt.

Mangler du en fed T-shirt?

Mos Mosh fremtryller også de sejeste T-shirts. Der er både T-shirts med tekst og T-shirts med grafiske print, og derudover er brandets T-shirts med guldprint blevet manges favorit-T-shirt. De har nemlig noget glamourøst over sig, da Mos Mosh formår at give dem et stilfuldt udtryk. Det er generelt en svær disciplin at bruge guld- og sølvprint, da bluserne nemt kan komme til at se kitchede ud – men aldrig dem fra Mos Mosh! Brandet laver også bløde basis-T-shirts uden print, som er uundværlige til et par jeans og under en trøje.

Mangler du hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte KYSTHUSET på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til eksempelvis pasform, farver og materialer. Eller besøg os i butikken på gågaden i Odder. Kontakt os alle hverdage mellem 09.00-15.00 på henholdsvis [email protected] og +45 42 40 52 07.

HUSK...

...at du hos KYSTHUSET altid får 10% rabat på alle varer, der ikke er nedsatte, hvis du er medlem af kundeklubben. Tilmeld dig kundeklubben her.