Mos Mosh

Mos Mosh
Få altid 10% kundeklubrabat på Mos Mosh hos KYSTHUSET. Vi giver desuden fri fragt ved køb over 399,- samt gratis bytte og billig returfragt.Læs mere om Mos Mosh nederst på siden.
1-48 of 115
Nyhed
Mos Mosh kjole - Elora Dress, Black
L
1.799,95 kr
Tilbud
-50%
Mos Mosh jeans - Bradford Feather Jeans, Blue Denim
30 31 32

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 500,00 kr

Tilbud
-50%
Mos Mosh jeans - Bradford Blue Carell Jeans, Blue Denim
28 29 32

Normalpris: 1.199,00 kr

Special Price 600,00 kr

Tilbud
-50%
Mos Mosh blazer - Blake Boyle Blazer, Sage Green Check
38 40

Normalpris: 1.499,95 kr

Special Price 750,00 kr

Tilbud
-50%
Mos Mosh bukser - Abbey Glam Zip Pant, Black
34 36 38 40 42 44

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 500,00 kr

1-48 of 115

Shop Mos Mosh-tøj, der sidder som det skal

Mos Mosh er vores favoritmærke inden for jeans og stofbukser, og det er der god grund til. Mos Mosh bukser og jeans er blandt de bedste på det danske marked, da de har en perfekt pasform og skabes i flere flotte farver, designs og kvaliteter. Samtidig er Mos Mosh hele tiden i front med lækre detaljer på lommer og ben, der gør, at man bare "musthave" de nyeste jeans og bukser.

I alle deres kollektioner har Mos Mosh fokus på at få det bedste frem i enhver kvindes skikkelse. Derfor elsker vores kunder bukser, blazers, jeans og T-shirts fra Mos Mosh, og det samme gør KYSTHUSET. Mos Mosh er et dansk brand, der leverer til nogle af Europas bedste modebutikker, og foruden de eftertragtede Mos Mosh jeans består deres kollektioner af de lækreste jakkesæt, kjoler, skjorter og ikke mindst de populære blazers.

Få altid 10% kundeklubrabat på Mos Mosh hos KYSTHUSET. Vi giver desuden fri fragt over 399,- samt gratis bytte og billig returfragt. 

KYSTHUSET – Moderigtigt tøj, sko og accessories

Hos KYSTHUSET kan du altid finde sæsonens hotteste trends og et bredt sortiment af tidløse klassikere. Blandt andet forhandler vi et væld af smukke festkjoler, feminine bluser og skjorter samt enkelt og moderne basistøj, som henvender sig til mange forskellige typer kunder. I sortimentet fører vi flere populære mærker til fornuftige priser, såsom det danske brand Neo Noir, mange kvinders favoritmærke Second Female og Five Units, der er kendt over hele verden for deres trendy bukser med perfekt pasform. 

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399,- til alle vores kunder samt professionel levering med GLS til 39,-. Hos KYSTHUSET kan du derfor altid handle trygt og sikkert. Du får tilmed gratis ombytning og 14 dages fuld returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Leder du efter et par lækre Mos Mosh jeans eller en skøn Mos Mosh jakke som gave til en du holder af, så tilbyder vi naturligvis også indbydende, gratis gaveindpakning.  

Er du medlem af KYSTHUSETs kundeklub får du 10% rabat på alle køb af varer af normalpris og løbende tilsendt nyhedsbreve med de seneste modenyheder, inspiration til styling samt mulighed for at deltage i spændende konkurrencer.  

Har du spørgsmål til vores tøj, sko og accessories eller har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere i kundeservice eller besøge os i vores fysiske butik i Odder.