Mos Mosh

Mos Mosh

Mos Mosh er et af de mest populære danske tøjmærker i øjeblikket. De leverer tøj til nogle af Europas mest anerkendte modebutikker. De startede i 2010 med design af jeans, og siden er Mos Mosh blevet kendt for deres altid store og spændende kollektioner af lækkert tøj til enhver lejlighed i en stil, der er både klassisk og trendy. Mest kendt er de stadigvæk for deres velsiddende jeans med tjekkede signaturdetaljer samt blazere og bukser med en fantastisk pasform i mange farver og designs.  

1-48 of 64
Tilbud
SPAR 50%
Mos Mosh strikbluse - Sansa Cashmere Knit, Celestial Blue
XS S M L

Normalpris: 1.499,95 kr

Special Price 749,00 kr

Tilbud
SPAR 25%
Mos Mosh bluse - Casio Top SL, Gold
XS S M L

Normalpris: 349,95 kr

Special Price 262,00 kr

Tilbud
SPAR 25%
Mos Mosh bluse - Casio Top SL, Peach Cobbler
XS S M L XL

Normalpris: 349,95 kr

Special Price 262,00 kr

Tilbud
SPAR 25%
Mos Mosh bluse - Casio Top SL, Celestial Blue
XS S M L XL

Normalpris: 349,95 kr

Special Price 262,00 kr

Tilbud
SPAR 25%
Mos Mosh bluse - Casio Top SL, Ecru
XS S M XL

Normalpris: 349,95 kr

Special Price 262,00 kr

1-48 of 64

"Attention to detail - always with a twist" 

Kim Hyldahl, MOS MOSH founder 

 

Hvem er Mos Mosh? 

Mos Mosh er et dansk brand, der leverer tøj til nogle af Europas bedste modebutikker. De startede i 2010 med design af jeans, og siden da har brandet været kendt for deres velsiddende jeans med fede signaturdetaljer. Mos Mosh er KYSTHUSETS yndlingsmærke inden for jeans, for lige som vores kunder har vi forelsket os i de perfekte pasformer og de smarte detaljer på lommer og ben; detaljer, der gør, at man bare ”must have” de allernyeste jeans. I takt med den voksende succes har Mos Mosh udvidet sortimentet, så de nu designer fulde kollektioner inklusiv jakker, blazers, habitbukser/tailored trousers, skjorter, kjoler og T-shirts. Alle kollektioner har det mål at få det bedste frem i enhver kvindes skikkelse, og alle styles udmærker sig ved at sidde flot på kroppen. 

Mos Mosh’s design filosofi 

Når Mos Mosh skaber deres nye kollektion, er der altid tre vigtige elementer. De tre fokusområder er design, fit og et twist, disse tre ting gør Mos Mosh unikke. Det er vigtigt for dem, altid at have deres hjerte og DNA med i alt de gør. Derfor går de aldrig på kompromis, når det handler om at lave den næste Mos Mosh blazer. 

Mos Mosh bukser 

Selvom Mos Mosh i dag er langt mere end bukser, er de stadig manges favoritdel fra mærket. Hos KYSTHUSET finder du et kæmpe udvalg af Mos Mosh jeans og bukser – der er noget for enhver smag. Alt vi har fra Mos Mosh bærer ånden af brandet, så du er sikret velsiddende, high-end materialer samt en genkendelig signatur. Med et par Mos Mosh bukser eller jeans er du sikker på at få en perfekt pasform. Designmæssigt får du et par feminine bukser, som samtidig har et råt, edgy og upoleret look. Vi forhandler mange forskellige typer af Mos Mosh bukser. Vi har både slimfit,  og mange andre pasforme, chinos, fløjlsbukser og jeans med og uden slid i mange vaske, og selvfølgelig har vi bl.a. deres populære Mos Mosh Etta og Mos Mosh Naomi styles. Udover de mange bukser kan du også finde Mos Mosh nederdele og kjoler hos KYSTHUSET. 

Mos Mosh blazere 

Ud over at designe bukser, t-shirts og kjoler laver Mos Mosh også blazere. De findes i mange forskellige udtryk, men altid med Mos Mosh’s designfilosofi om design, fit og et twist. Derfor får du en smuk blazer med rå detaljer og et feminint touch, som følger tidens trends. Blazeren er selvfølge lavet med fokus på fit, så du altid kan føle dig godt tilpas iført en Mos Mosh blazer. Deres blazere er perfekte til fest, hvor du den kan give ekstra farve og modspil til en af deres kjoler eller bukser. 

Mos Mosh kjoler 

Enhver garderobe fortjener en Mos Mosh kjole. De er perfekt til en sommerdag, hyggetur med veninderne, en aften på terrassen eller til en fest. Mos Mosh laver kjoler til mange lejligheder, og de mange forskellige og farverige prints gør det nærmest umuligt kun at vælge en. 

Spar penge på Mos Mosh hos KYSTHUSET 

Vi kører af og til Mos Mosh udsalg, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. Vi håber det kan gøre os til din foretrukne Mos Mosh forhandler. Alt du skal gøre for at få de 10% rabat på Mos Mosh, og alle andre ikke nedsatte varer, er at være medlem af vores kundeklub. Du kan bliv medlem her

Brug for hjælp? 

Har du spørgsmål til vores tøj, sko og accessories eller har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere i kundeservice eller besøge os i vores fysiske butik i Odder. Se vores kontaktinfo her