MOS MOSH

Mos Mosh

Mos Mosh er et af de mest populære danske tøjmærker i øjeblikket. De leverer tøj til nogle af Europas mest anerkendte modebutikker. Mos Mosh er kendt for deres altid store og spændende kollektioner af lækkert tøj til enhver lejlighed i en stil, der er både klassisk og trendy. Mest kendt for deres velsiddende jeans med tjekkede signaturdetaljer samt blazere og bukser med en fantastisk pasform i mange farver og designs.  

Se bl.a. vores nye Mos Mosh vinterjakker og Mos Mosh Nova Square Down dunjakker

Varer 1-36 af 84

Side
pr. side

"Attention to detail - always with a twist" 

Kim Hyldahl, MOS MOSH founder 

Mos Mosh ❤︎

Mos Mosh er et dansk brand, der leverer tøj til nogle af Europas bedste modebutikker. De startede i 2010 med design af jeans, og siden da har brandet været kendt for deres velsiddende jeans med fede signaturdetaljer. Mos Mosh er KYSTHUSETs yndlingsmærke inden for jeans, for lige som vores kunder har vi forelsket os i de perfekte pasformer og de smarte detaljer på lommer og ben; detaljer, der gør, at man bare ”must have” de allernyeste jeans. I takt med den voksende succes har Mos Mosh udvidet sortimentet, så de nu designer fulde kollektioner inklusiv jakker, blazers, habitbukser/tailored trousers, skjorter, kjoler og t-shirts. Alle kollektioner har det mål at få det bedste frem i enhver kvindes skikkelse, og alle styles udmærker sig ved at sidde flot på kroppen. 

Mos Mosh design

Når Mos Mosh skaber deres nye kollektion, er der altid tre vigtige elementer. De tre fokusområder er design, fit og et twist, disse tre ting gør Mos Mosh unikke. Det er vigtigt for dem, altid at have deres hjerte og DNA med i alt de gør. Derfor går de aldrig på kompromis, når det handler om at lave den næste Mos Mosh blazer. 

Mos Mosh bukser 

Selvom Mos Mosh i dag er langt mere end bukser, er de stadig manges favoritdel fra mærket. Hos KYSTHUSET finder du et kæmpe udvalg af Mos Mosh jeans og bukser – der er noget for enhver smag. Alt vi har fra Mos Mosh bærer ånden af brandet, så du er sikret velsiddende, high-end materialer samt en genkendelig signatur. Med et par Mos Mosh bukser eller jeans er du sikker på at få en perfekt pasform. Designmæssigt får du et par feminine bukser, som samtidig har et råt, edgy og upoleret look. Vi forhandler mange forskellige typer af Mos Mosh bukser. Vi har både slimfit,  og mange andre pasforme, chinos, fløjlsbukser og jeans med og uden slid i mange farver. Udover de mange bukser kan du også finde Mos Mosh nederdele og kjoler hos KYSTHUSET.

Mos Mosh blazere 

Ud over at designe bukser, t-shirts og kjoler laver Mos Mosh også blazere. De findes i mange forskellige udtryk, men altid med Mos Mosh design filosofien om design, fit og et twist. Derfor får du en smuk blazer med rå detaljer og et feminint touch, som følger tidens trends. Blazeren er selvfølge lavet med fokus på fit, så du altid kan føle dig godt tilpas iført en Mos Mosh blazer. Deres blazere er perfekte til fest, hvor du den kan give ekstra farve og modspil til en af deres kjoler eller bukser. 

Mos Mosh kjoler 

Enhver garderobe fortjener en Mos Mosh kjole. De er perfekt til en sommerdag, hyggetur med veninderne, en aften på terrassen eller til en fest. Mos Mosh laver kjoler til mange lejligheder, og de mange forskellige og farverige prints gør det nærmest umuligt kun at vælge en. 

 

Hyppige spørgsmål til Mos Mosh

Har I Mos Mosh på tilbud eller en Mos Mosh rabatkode?

Ja, vi kører af og til Mos Mosh udsalg, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. Vi håber det kan gøre os til din foretrukne Mos Mosh forhandler. Alt du skal gøre for at få de 10% rabat på Mos Mosh, og alle andre ikke nedsatte varer, er at være medlem af vores kundeklub, så får du automatisk en 10% rabatkode tilføjet. 

Hvordan er pasformen på Mos Mosh tøj og har I en størrelsesguide til Mos Mosh?

Mos Mosh tøj er størrelsessvarende og har en perfekt pasform. Har du spørgsmål til vores tøj, sko og accessories eller har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at se vores størrelsesguide eller kontakte vores kompetente medarbejdere i kundeservice eller besøge os i vores fysiske butik i Odder.

Kan jeg få gratis fragt på Mos Mosh? Har KYSTHUSET hurtig levering på Mos Mosh?

Ja, du kan få gratis fragt på Mos Mosh, hvis du shopper for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Vi tilbyder hurtig levering på 1-2 hverdage til din nærmeste pakkeshop.