Mos Mosh

Mos Mosh
Mos Mosh er et af de mest populære danske brand, der leverer tøj til nogle af Europas mest anerkendte modebutikker. De startede i 2010 med design af jeans, og siden er Mos Mosh blevet kendt for deres velsiddende jeans med fede signaturdetaljer samt blazere i fantastiske pasformer og flotte mønstre.
1-48 of 94
1-48 of 94

Hvem er Mos Mosh?

Mos Mosh er et dansk brand, der leverer tøj til nogle af Europas bedste modebutikker. De startede i 2010 med design af jeans, og siden da har brandet været kendt for deres velsiddende jeans med fede signaturdetaljer. Mos Mosh er KYSTHUSETS yndlingsmærke inden for jeans, for lige som vores kunder har vi forelsket os i de perfekte pasformer og de smarte detaljer på lommer og ben; detaljer, der gør, at man bare ”must have” de allernyeste jeans. I takt med den voksende succes har Mos Mosh udvidet sortimentet, så de nu designer fulde kollektioner inklusiv jakker, blazers, habitbukser/tailored trousers, skjorter, kjoler og T-shirts. Alle kollektioner har det mål at få det bedste frem i enhver kvindes skikkelse, og alle styles udmærker sig ved at sidde flot på kroppen.

 KYSTHUSET – Trendy tøj, sko og accessories

Hos KYSTHUSET finder du altid et bredt sortiment af trendy styles og tidløse klassikere. Vi tilbyder blandt andet smukke festkjoler, feminine bluser og velsiddende skjorter samt enkelt og moderne basistøj, som henvender sig til mange forskellige typer af kvinder. I sortimentet fører vi flere populære mærker til fornuftige priser, såsom det danske brand Neo Noir, Co’couture og Mos Mosh.

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399,- til alle vores kunder samt professionel levering med GLS til 39,-. Hos KYSTHUSET kan du derfor altid handle trygt og sikkert. Du får tilmed gratis ombytning og 14 dages fuld returret. Ønsker du at købe et par Mos Mosh-jeans eller en Mos Mosh-blazer til gave, pakker vi den flot ind i silke- og gavepapir inden afsendelse.

Er du medlem af KYSTHUSETs kundeklub?

Så får du 10% rabat på alle køb af varer til normalpris og løbende tilsendt nyhedsbreve med nyheder, stylingtips og konkurrencer. Bliv medlem her.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores tøj, sko og accessories eller har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere i kundeservice eller besøge os i vores fysiske butik i Odder. Se vores kontaktinfo her.