Mos Mosh

Mos Mosh

Få altid 10 % kundeklubrabat* på Mos Mosh hos KYSTHUSET. Vi giver desuden fri fragt over 399,- samt gratis bytte og billig returfragt. Mos Mosh er vores favoritmærke i jeans og bukser, og det er der gode grunde til. Mos Mosh jeans er blandt de førende på det danske marked, da de har en perfekt pasform og bliver skabt i flere flotte farver, designs og kvaliteter. Samtidig er Mos Mosh hele tiden i front med de lækreste detaljer på lommer og ben, der gør, at man bare "musthave" de nyeste jeans og bukser.

I alle deres kollektioner har Mos Mosh fokus på at få det bedste frem i enhver kvindes skikkelse. Derfor elsker vores kunder Mos Mosh og det samme gør KYSTHUSET. Mos Mosh er et dansk brand, der leverer til nogle af Europas bedste modebutikker, og foruden de eftertragtede Mos Mosh jeans består deres kollektioner af de lækreste jakkesæt, kjoler, skjorter og i særdeleshed de populære Mos Mosh jakker.

 

*Kundeklub rabat på 10 % gives på alle varer til fuld pris. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Kundeklub medlemskab er gratis og uforpligtende. 

1-48 of 86
Nyhed
Mos Mosh bluse - Kay Tee, Black
S M L
399,95 kr
1-48 of 86

 

KYSTHUSET – Moderigtigt tøj, sko og accessories

Hos KYSTHUSET kan du altid finde sæsonens hotteste trends og et bredt sortiment af tidløse klassikere. Blandt andet forhandler vi et væld af smukke festkjoler, feminine bluser og skjorter samt enkelt og moderne basistøj, som henvender sig til mange forskellige typer kunder. I sortimentet fører vi flere populære mærker til fornuftige priser, såsom det danske brand Neo Noir, mange kvinders favoritmærke Second Female og Five Units, der er kendt over hele verden for deres trendy bukser med perfekt pasform. 

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399,- til alle vores kunder samt professionel levering med GLS til 39,-. Hos KYSTHUSET kan du derfor altid handle trygt og sikkert. Du får tilmed gratis ombytning og 14 dages fuld returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Leder du efter et par lækre Mos Mosh jeans eller en skøn Mos Mosh jakke som gave til en du holder af, så tilbyder vi naturligvis også indbydende, gratis gaveindpakning.  

Er du medlem af KYSTHUSETs kundeklub får du 10% rabat på alle køb af varer af normalpris og løbende tilsendt nyhedsbreve med de seneste modenyheder, inspiration til styling samt mulighed for at deltage i spændende konkurrencer.  

Har du spørgsmål til vores tøj, sko og accessories eller har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere i kundeservice eller besøge os i vores fysiske butik i Odder.