MES DEMOISELLES

MES DEMOISELLES

Mes Demoiselles designer feminine styles i nedtonede farver, som aldrig går af mode. Her på siden kan du forelske dig i et håndplukket udvalg af de allerbedste styles fra Mes Demoiselles.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Mes Demoiselles Paris❤︎

I Mes Demoiselles feminine verden skal stil og komfort gå op i en højere enhed. brandet giver dig altså fashionable styles med et casual look. Et keyword, som kan bruges til at beskrive stilen, er boheme. Det mener vi, fordi stilen er romantisk og feminin i rolige farver. Især naturfarver som nude, creme, beige og brun bliver brugt i Mes Demoiselles kollektioner. 

Mes Demoiselles står for høj kvalitet

Når du shopper lækre styles fra dette brand kan du føle dig helt sikker på at du kommer får meget for pengene. Alle styles er skabt af udsøgte materialer som for eksempel silke, uld, bomuld og hør, som vil føles fantastiske mod din hud. 

Hvem er Mes Demoiselles?

Mes Demoiselles er et fransk eksklusivt mærke, som blev etableret i 2006. Designeren bag brandet er Anita Radovanovic, som finder sin inspiration på sine rejser rundt i hele verden.
 

Hyppige spørgsmål til Mes Demoiselles:

Har KYSTHUSET Mes Demoiselles på tilbud eller har I en Mes Demoiselles rabatkode?

Ja, vi kører af og til Mes Demoiselles tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Mes Demoiselles på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Mes Demoiselles tøj og har I en størrelsesguide til Mes Demoiselles?

Pasformen på Mes Demoiselles er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Mes Demoiselles? Har KYSTHUSET hurtig levering på Mes Demoiselles?

Ja, du kan altid få gratis fragt, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.