MDK

MDK
Munderingskompagniet er lig med læderjakker til kvinder i et råt design lavet af eksklusive materialer. De klassiske læderjakker bliver nyfortolket med nyt snit og smarte detaljer, når Munderingskompagniet står bag, og den lækre, handskebløde skindkvalitet er hovedårsagen til, at de er vores foretrukne mærke i skindtøj.
5 vare(r)
Tilbud
50%
MDK skindkjole - Nanna Thin Leather Shirtdress, Lion
36 38

Normalpris: 3.298,00 kr

Special Price 1.649,00 kr

Tilbud
50%
MDK skindskjorte - Agnes Thin Leather Shirt, Tan
34 36 38

Normalpris: 2.798,00 kr

Special Price 1.399,00 kr

Tilbud
50%
MDK skindfrakke - Mira Long Thin Leather Coat, Khaki
36

Normalpris: 4.999,95 kr

Special Price 2.499,00 kr

Tilbud
50%
MDK skindskjorte - Naomi Thin Leather Shirt, Bungee Cord
36 40

Normalpris: 2.499,95 kr

Special Price 1.249,00 kr

Tilbud
30%
MDK skindjakke - Seattle Leather Jacket, Black
36

Normalpris: 2.498,00 kr

Special Price 1.748,60 kr

5 vare(r)

Munderingskompagniet ❤︎

MDK er et dansk designbrand som giver kvinder, der ønsker sig en ny skindjakke lige præcis det de har brug for. MDK jakker er som en drøm at have på. Den sidder perfekt, er blød og komfortabel. Skab et lækker vintage look med disse skønne læderjakker til kvinder. 

Munderingskompagniet skindjakke og læderjakke til kvinder

Ikke meget har ændret sig siden 1950’erne, hvor James Dean introducerede den sorte læderjakke – rebelsk, cool og et symbol på frihed. Bikerjakken repræsenterer stadig de samme gamle værdier, selvom den er mere populær end nogensinde – unisex, ageless og stadig et rebelsk symbol på frihed, der krydser grænser og kulturer over hele verden. Når Stine Busks signatur er på jakken, er du garanterede et sofistikeret, klassisk og tidsløst design. Men MDK evner også at forny genren med smukke nyfortolkninger af skindjakken på en måde, der ligger langt væk fra klassikerne, men tæt på moden her og nu.

Munderingskompagniet skindbukser

Hos MDK finder du ikke kun eksklusive læderjakker, du finder også rå og stilfulde skindbukser, som har et råt udtryk, men som er fremstillet for eksempel blødt lammeskind. Skindbukser fra MDK vil ofte være med en løs pasform og mange fede detaljer

Munderingskompagniet skindskjorte og skindkjole

Bliv også positivt overrasket af de utroligt lækre og feminine MDK skindskjorter og MDK skindkjoler. Disse styles udstråler simpelthen en helt unikt og eksklusivt look med rå detaljer.

MDK design

Designerens tydelige hang til luksus skinner igennem i hendes topmoderne kollektioner; kun de mest eksklusive og luksuriøse materialer som vasket italienske læder bruges. De lækre styles fra MDK har vundet stor popularitet, og finder derfor i mange high end butikker rundt i verden.

Hos Kysthuset er vi vilde med tidløse klassikere i moderne design, der både på grund af de eksklusive materialer og den tidløse facon, kan bruges år efter år og som altid kan sættes sammen med andre fede styles.

Hvem er Munderingskompagniet?

Designeren bag Munderingskompagniet er Stine Busk og hun har gennem de sidste 10 år skabt fashionable og holdbare læderjakker til kvinder i alle aldre. Stine Busk designer uden tvivl must-have jakker til både hverdag og fest. MDK bruger udelukkende læder, som er overskydende materialer fra mad- og uldproduktion.

Munderingskompagniet hos KYSTHUSET

Mangler du inspiration til hvordan du skal bruge din skindjakke fra MDK? Så hop ind på KYSTHUSETs Instagramprofil og Facebookside! Her vil du finde nyheder og gamle klassikere mikset og matchet på kryds og tværs for at skabe uimodståelige outfits til kvinder. 

Hyppige spørgsmål til MDK hos KYSTHUSET

Har I Munderingskompagniet på tilbud eller en Munderingskompagniet rabatkode?

Vi kører af og til udsalg på Munderingskompagniet, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. For at få de 10% rabat på Munderingskompagniet, og alle andre ikke nedsatte varer, skal du være medlem af vores kundeklub. Når du først er medlem bliver der automatisk tilføjet en 10% rabatkode til din ordre på webshoppen.

Hvordan er pasformen på Munderingskompagniet og har I en størrelsesguide til Munderingskompagniet?

Pasformen på MDK kan du få hjælp af vores fantastiske kundeservice til at vurdere, hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge. Alternativt kan du søge hjælp i vores størrelsesguide

Kan jeg få gratis fragt på Munderingskompagniet? Har KYSTHUSET hurtig levering på Munderingskompagniet?

Ja! Du får altid gratis fragt på Munderingskompagniet, når du køber for minimum 399kr. Levering sker på 1-2 hverdage og ankommer i din nærmeste pakkepost.