MDK

MDK
8 vare(r)
8 vare(r)

Munderingskompagniet - Klassisk & råt

Munderingskompagniet er lig med læderjakker i et råt design lavet af eksklusive materialer. De klassiske læderjakker bliver nyfortolket med nyt snit og smarte detaljer, når Munderingskompagniet står bag, og den lækre, handskebløde skindkvalitet er hovedårsagen til, at de er vores fortrukne mærke i skindtøj.

Det tidløse symbol

Ikke meget har ændret sig siden 1950’erne, hvor James Dean introducerede den sorte læderjakke – rebelsk, cool og et symbol på frihed. Bikerjakken repræsenterer stadig de samme gamle værdier, selvom den er mere populær end nogensinde – unisex, ageless og stadig et rebelsk symbol på frihed, der krydser grænser og kulturer over hele verden. Når Stine Busks signatur er på jakken, er du garanterede et sofistikeret, klassisk og tidsløst design. Men MDK evner også at forny genren med smukke nyfortolkninger af skindjakken, -kjolen,-skjorterne og -bukserne på en måde, der ligger langt væk fra klassikerne, men tæt på moden her og nu.

Munderingskompagniet er kvalitet, luksus og cool.

Designerens tydelige hang til luksus skinner igennem i hendes topmoderne kollektioner; kun de mest eksklusive og luksuriøse materialer så som merinould, cashmere og vasket italienske læder bruges. De lækre styles fra MDK har vundet stor popularitet, og finder derfor i mange high end butikker rundt i verden.

Hos Kysthuset er vi vilde med tidløse klassikere i moderne design, der både på grund af de eksklusive materialer og den tidløse facon, kan bruges år efter år og som altid kan sættes sammen med andre fede styles.

Spar penge på Munderingskompagniet hos KYSTHUSET

Vi kører af og til udsalg på Munderingskompagniet, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. For at få de 10% rabat på Munderingskompagniet, og alle andre ikke nedsatte varer, skal du være medlem af vores kundeklub. Du kan nemt og hurtigt blive medlem her.