MARTA DU CHÂTEAU

MARTA DU CHÂTEAU

På jagt efter cool mode til en rimelig pris? Så er det nye spændende fashion brand Marta Du Château noget for dig.

4 varer

pr. side

Marta Du Château ❤︎

Marta Du Château giver dig den eftertragtede boho-stil, som vi alle er vilde med og tilføjer kant for at skille sig ud. Brandet ønsker at gøre mode tilgængelig for alle slags kvinder og derfor vil du nemt kunne finde noget som passer til din stil og størrelse. 

Marta Du Château skjorter & kjoler

Hos KYSTHUSET finder du et bredt udvalg af kjoler og skjorter fra Marta Du Château, som du uden tvivl vil forelske dig i, når du ført at mærket den bløde kvalitet mellem fingrene. Gør sommergarderoben klar ved at investere i en rummelig, luftig og let kjole eller skjorte fra dette nye brand. De lækre styles kan du købe i mange fine farver, så du nemt kan finde en Marta Du Château kjole eller skjorte, som falder i din smag.

Marta Du Château jeans & bukser

Marta Du Château har skabt nogle helt fantastiske jeans og dem kan du selvfølgelig købe her hos KYSTHUSET. Til sommer kan du hoppe i et par lækre tynde jeans med masser af stræk - de føles næsten som at have joggingbukser på! What’s not to like? Prøv også et par lækre afslapningsbukser fra Marta Du Château, det er bare luksus at have så bløde bukser på. 

Marta Du Château design 

Mærket har Kollektionerne er inspireret fra den franske og italienske modescene. Du kan føle dig sikker på altid at være med på den nyeste mode, når du iklæder dig skønne items fra Marta Du Château, da brandet laver mange kollektioner om året for at følge de aller nyeste trends. 

Hvem er Marta Du Château?

Bliv ikke snydt af navnet - Marta Du Château er et dansk fashion brand, som forkæler danske kvinder med lækkert modetøj. Kendetegn ved styles fra Marta Du Château er at det er kvalitet, som falder flot på kroppen, samt at det har utroligt smukke detaljer, som for eksempel fine flæser, knapper eller er lavet i flatterende silhuetter med mønstre.

Marta Du Château hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET kan du finde et bredt udvalg af styles fra Marta Du Château. Hvis du mangler inspiration til hvordan du skal sammensætte de forskellige styles, så hold øje på KYSTHUSETs Facebook og Instagram, hvor vi inspirerer dig med smukke outfits og accessories.

Hyppige spørgsmål til Marta Du Château

Har I Marta Du Château på tilbud eller en Marta Du Château rabatkode?

Ja, vi har nogle gange Marta Du Château på tilbud, og ellers kan du altid få 10% kundeklubrabat, hvis du melder dig ind i vores kundeklub. Så får du automatisk tilføjet en 10% rabatkode til dit køb. Det gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer. Til gengæld kan du få ro i maven ved at rabatten gælder hver eneste gang du handler.

Hvordan er pasformen på Marta Du Château tøj og har I en størrelsesguide til Marta Du Château?

Pasformen på Marta Du Château er størrelsessvarende og rummelig, så du vil oftest finde dig tilpas i den størrelse du plejer at købe. Har du brug for hjælp, så kan du enten se på vores vejledende størrelsesguide eller kontakte vores skønne kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med lige det du har brug for. 

Kan jeg få gratis fragt på Marta Du Château? Har KYSTHUSET hurtig levering på Marta Du Château?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Marta Du Château, når du handler for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Du får hurtig levering på 1-2 hverdage til din nærmeste pakkepost.