Kjole

Hos Kysthuset finder du de skønneste kjoler fra Mads Nørgaard, som er et anerkendt, dansk brand. Mads Nørgaard er kendt for deres gode kvalitet, tidløse design og ikoniske striber. I vores udvalg kan du finde alt fra de helt enkle styles til kjoler med unikke mønstre.

3 vare(r)
3 vare(r)

Tidløse kjoler du kan bruge igen og igen

I modeverdenen går det stærkt – det der er på mode i dag, kan i morgen være ude igen. Derfor kan du med fordel gå efter brands, som Mads Nørgaard, der netop gør op med den tankegang. Investerer du i tidløse og klassiske kjoler, så kan du bruge dem igen og igen til at skabe utallige outfits på tværs af sæsoner og trends. Her er kjoler fra Mads Nørgaard kendt for deres tidløse design, der bevarer sin relevans sæson efter sæson.

Få inspiration til dit næste outfit

Mangler du inspiration til, hvordan du kan skabe din egen personlig stil? Så kan du hoppe over på vores Instagram og Facebook-profil. Her laver vi spændende opslag hver uge, hvor du kan blive inspireret til, hvordan du kan sammensætte forskellige items. Her finder du både komfortabelt tøj til hverdagen og til de mere sofistikerede outfits, når du skal til de fine middage.

Har du brug for hjælp? Send os en på kundeservice@kysthuset.com eller ringe til os på telefon 4240 5207 på alle hverdage mellem kl. 8-15.