Bukser

Hos KYSTHUSET er vi vilde med de fede og tidløse bukser fra Mads Nørgaard. Selvom de er helt enkle og klassiske i designet, så er der lige tilføjet en lille detalje, der gør udtrykket moderne og unikt. Udforsk vores udvalg her på siden.

4 vare(r)
4 vare(r)

Tidløst design, der bevarer sin relevans på tværs af sæsoner

Uanset hvilken årstid du befinder dig i, så kan du altid hive Mads Nørgaard bukserne frem fra garderobeskabet. De passer utrolige godt til mange items. Fx kan du kombinere dem med din favorit-t-shirt om sommeren, mens til efteråret kan du vælge at style dem en striktrøje. Mulighederne er mange, og derfor kan du sagtens bruge bukserne hele året rundt – og mange år frem.

Find Mads Nørgaard bukser i vores udvalg

Er du på udkig efter nye bukser, som aldrig går af mode? Så er du havnet det helt rigtige sted. På den her side kan du finde et udvalg af bukser fra Mads Nørgaard i forskellige farver, størrelser og stil. Det er evige klassiker, som du nemt kan skabe utallige outfits med. Find dine yndlingsbukser i vores sortiment.

Bestiller du dine bukser i dag, så leverer vi indenfor 1-2 hverdage. Derudover får du fri fragt, når du handler for over 399,95 kr.

Har du nogle spørgsmål til vores udvalg? Eller er der måske noget, du ikke kan finde her på siden. Så er du velkommen til at skrive til os på kundeservice@kysthuset.com eller ringe til vores kundeservice på 4240 5207. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.