Bluse

Vælger du bluser fra Mads Nørgaard, har du altid nogle gode klassiske items i garderoben. De er produceret i slidstærke materialer, der kan holde i mange år. Mads Nørgaard har fokus på det klassiske modetøj – men med et moderne twist, der bevarer sin relevans sæson efter sæson. Hos Kysthuset kan du finde et stort udvalg af bluser – alt lige fra de klassiske, stribede t-shirts med lange ærmer, til sweatshirts og t-shirts i forskellige designs.

26 vare(r)
26 vare(r)

Modetøj der kan bruges på tværs af sæsoner og trends

Bluser fra Mads Nørgaard er klassiske og tidløse i designet men med et moderne twist. Det betyder, at du år efter år kan have dem på, uden at de går af mode. Her kan du nemt style disse bluser med andre items og skabe utallige outfits.

Få masser af inspiration til styling af dit outfit

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan style dit outfit? Så kan du besøge vores butik i Odder. Vi opdaterer altid butikken med det nyeste tøj. Her kan du også finde gode tilbud.

Du kan også følge os på Instagram og Facebook. Her får du hver uge masser af forslag til, hvordan du kan style dit outfit med de seneste nyheder fra Kysthuset.