MADS NØRGAARD

MADS NØRGAARD

Mads Nørgaard garanterer dig et stilrent og klassisk outfit, som vil pryde din garderobe i mange år frem. Du går aldrig galt i byen med hverken de karakteristiske striber eller nogle af brandets andre lækre designs. Hans designs følger tiden trends og tendenser uden at gå på kompromis med sit velkendte design.

Varer 1-36 af 43

Side
pr. side

Hvem er Mads Nørgaard?

Brandet Mads Nørgaard så første gang dagens lys i 1986, hvor den første butik åbnede på strøget i København. Efterspørgslen blev hurtigt stor og kunderne vendte begejstret tilbage gang efter gang. Designet blev kendt for at være stilfuldt og ikke mindst funktionelt. Kunderne elsker Mads Nørgaard fordi de kan føle sig sikre på den høje kvalitet og det elskede velkendte design. 

Nørgaard fra København til hele verden

Vidste du, at Mads Nørgaard gik i sin fars fodspor? Nørgaards far åbnede nemlig allerede en tøjbutik på strøget i København i 1958. Butikken hed dengang Nørgaard på Strøget. Mads Nørgaard arbejdede som konsulent for sin far mens han samtidig begyndte at udvikle sit eget brand. Snart var det tid for Mads Nørgaard til at åbne hans egen butik. I 2007 fik butikken vokseværk og åbnede den første udenlandske butik i Oslo.

Det var startskuddet til at hele verden fik øjnene op for det populære danske brand. Efterspørgslen på det gode håndværk kom hurtigt fra både modeentusiaster i Europa, Asien og USA.
 

De velkendte Mads Nørgaard-striber

Mads Nørgaards klassiske striber startede i sin tid en meget populær trend. Designet består af t-shirts med korte og lange ærmer, som skaber glæde og harmoni med de velkendte vandrette striber. Bluserne findes i mange forskellige farver og især de populære Teasy t-shirts i organisk bomuld er en favorit. Match overdelen med et par lækre denim jeans og dine yndlingssko for stå helt skarpt i den moderne retro stil. 

Hos Mads Nørgaard kan de godt lide at sætte tempoet lidt ned. Nogle ville kalde det retro, men virksomheden sætter en ære i at bruge stilarter fra fortiden og give det længere levetid. Mads Nørgaard skaber klassiske kendinge med nye friske detaljer. Mads Nørgaard designet er dog meget mere end de klassiske striber. Hans kreative designs og høje kvalitet skaber gang på gang unikke og personlige styles, som vi og kunderne er vilde med.

Mads Nørgaards holdbare (bæredygtige) garderobe

Teamet hos Mads Nørgaard går meget ind for bæredygtighed. Udover at han sørger for at alle styles er holdbare og har lang levetid, er der også andre vigtige CSR initiativer på agendaen. For eksempel har brandet valgt at deltage i FN’s Global Compact, som fokuserer på ansvarlig forretnings- og tekstilproduktion. Ud over det, har Mads Nørgaard også underskrevet Global Fashion Agenda for 2020. Dermed lavede Mads Nørgaard denne målsætning:

"By 2020, we will have implemented a garment collection scheme with the aim to collect a minimum of 1000 pieces of used garments annually", CSR - Mads Nørgaard

Respekt, siger vi bare! 

Inspiration til hvordan du bruger Mads Nørgaard tøj

Vil du inspireres til, hvordan du kan bruge Mads Nørgaard's lækre designs i din hverdag? Stjæl stilen til din personlige garderobe på vores Instagram & Facebook profil.

Hver dag mixer og matcher vi nye og originale styles. Vi vil så gerne inspirere dig til at skabe din stil. Du finder både komfortabelt tøj til afslappede dage i en varm strik og mere sofitstilerede styles til vigtige fine middage med en elegant skjorte. Hvis du er interesseret i en style, kan du via vores links hurtigt og nemt blive ført over til webshoppen.

Her hos Kysthuset sørger vi altid for at tilbyde dig masser af inspiration, gode tilbud
og favorable fordele – vil du have del i glæderne, så gå ind og læs mere om vores
kundeklub. Som medlem får du 10% hver gang du handler.

Lad os høre fra dig

Spørg altid, hvis der er noget, du er i tvivl om, når du shopper tøj, sko og accessories hos KYSTHUSET. Vores kompetente og kærlige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med lige det, du har brug for. Kontakt os enten på email [email protected] eller telefon +45 42 40 52 07 på alle hverdage mellem kl. 08-15.

Du er altid velkommen til at besøge vores fysiske butik på Rosengade 37, 8300 Odder. Vi står klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med lige netop de items, som er et must-have for dig!