LOLLYS LAUNDRY

LOLLYS LAUNDRY

Lollys Laundry har ramt plet med at skabe tøj til kvinder med de helt rigtige prints, farver, faconer og kvaliteter, hvilket kåringen som gazellevirksomhed i både 2016 og 2017 beviser. Mærket er især kendt for bluser, skjortebluser, kjoler, kimonoer, nederdele, bukser og strik i de fineste prints og farver, gode pasformer, og til gode priser, hvor alle kan være med.

 

15 varer

pr. side

Lollys Laundry ❤︎

Du bliver nemt forelsket i Lollys Laundry, når du ser de romantiske og feminine styles, som pryder Lollys Laundry kollektionerne. Her hos KYSTHUSET er vi helt vilde med stilen, som i høj grad skiller sig ud på en fantastisk måde hvad enten vi kigger på Lollys Laundry overdele eller Lollys Laundry underdele. 

Lollys Laundry skjorte med blomsterprint

Hvis du er på udkig efter spændende og alsidigt tøj, der skiller sig og og som matcher de fleste underdele, så skal du gå efter en Lollys Laundry skjorte. Den er perfekt til både fest og fritid.

Du kan vælge mellem flere modeller som varierer i farver og mønstre. De flotte skjorter er lavet med nogle unikke flower prints som ubesværet kombiner vildskab og stilrent design. Den kombination er din mulighed for let at pifte dit look og garderobe, uanset om du vil bruge den med et par leggins, jeans eller sammen med en nederdel.

Lollys Laundry nederdel og bukser

Lollys Laundry har så småt skabt flere klassikere i kategorien underdele. Deres fokus på det komfortable, gode materialer og selvfølgelig uimodståelige prints gør, at mærket gentagne gange har skabt nogle af danskernes favoritter. De Lollys Laundry designs, som særligt hitter hos Kysthuset er Bonny skirt og en lang række af deres bluser og kjoler. 

Lollys Laundry stilen

Stilen er feminin city bohème med gode, ofte rummelige pasformer og er et af de mest populære tøjmærker i Danmark lige nu. Lollys Laundry formår at skabe en underspillet luksus i sine kollektioner, hvor du både finder de eftertragtede basisstyles, kulørte strikbluser og feminine prints, som alle har råd til. Brug de fantastiske styles både til hverdag og til fest. 

Hvem er Lollys Laundry?

Blev skabt i 2007 af den danske designer Kamilla Byriel, der har en baggrund hos Stella Nova og Bruuns Bazaar. I dag er Lollys Laundry et veletableret internationalt modebrand, som er et mix af designerens personlige kærlighed til både basisstyles og farvefulde og mønstrede prints i høj kvalitet. 

Lollys Laundry hos KYSTHUSET

Bliv inspireret til hvordan du kan bruge de smukke Lollys Laundry styles, så kan du følge KYSTHUSET på vores Instagramprofil og Facebookside. Vi elsker at style lækre og stilfulde outfits, så vi håber at du kan lide, hvad du ser.

Hyppige spørgsmål til Lollys Laundry

Har I Lollys Laundry på tilbud eller en Lollys Laundry rabatkode?

Ja, vi har ofte Lollys Laundry på tilbud, så hold øje med siden her. Hvis vi ikke har Lollys Laundry med på vores udsalg, skal du huske, at vi altid giver 10% rabat på ikke nedsatte varer. Alt du skal gøre er at være medlem af vores kundeklub, så får du automatisk tillagt en 10% rabatkode.

Hvordan er pasformen på Lollys Laundry tøj? Har I en størrelsesguide til Lollys Laundry?

Pasformen på Lollys Laundry tøj er som oftest oversize og derfor vil du stort set altid finde at pasformen sidder godt på dig uanset din højde og bredde. Har du brug for hjælp med at finde den rette størrelse, så kan du se vores størrelsesguide

Uanset om du kommer for at finde nogle af vores Lollys Laundry udsalg og tilbud eller for at købe de seneste nyheder er du altid velkommen til at tag kontakt til kundeservice, som kan hjælpe med alle dine spørgsmål.

Kan jeg få gratis fragt på Lollys Laundry? Har KYSTHUSET hurtig levering på Lollys Laundry?

Ja, du kan få gratis fragt på dine Lollys Laundry items, da du får fri fragt på alle køb over 399kr. Indenfor 1-2 hverdage bliver dine styles sendt til din nærmeste pakkepost.