LOLLYS LAUNDRY

LOLLYS LAUNDRY

Blev skabt i 2007 af den danske designer Kamilla Byriel, der har en baggrund hos Stella Nova og Bruuns Bazaar. Lollys Laundry har ramt plet med at skabe tøj til kvinder med de helt rigtige prints, farver, faconer og kvaliteter, hvilket kåringen som gazellevirksomhed i både 2016 og 2017 beviser. Mærket er især kendt for bluser, skjortebluser, kjoler, kimonoer, nederdele, bukser og strik i de fineste prints og farver, gode pasformer, og til gode priser, hvor alle kan være med. Stilen er Feminin city bohème med gode, ofte rummelige pasformer og er et af de mest populære tøjmærker i Danmark lige nu.

 

15 vare(r)
Tilbud
40%
Lollys Laundry kimono - Kimmi Kimono, Gold
XS

Normalpris: 1.099,95 kr

Special Price 659,00 kr

Tilbud
40%
Lollys Laundry bukser - Gonna Pants, Gold
S M L

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 599,00 kr

Tilbud
50%
Lollys Laundry top - Hanzo Top, Dusty Mauve
M

Normalpris: 499,95 kr

Special Price 249,00 kr

Tilbud
50%
Lollys Laundry nederdel - Libra Skirt, Dusty Mauve
XS

Normalpris: 949,95 kr

Special Price 475,00 kr

15 vare(r)

Lollys Laundry skjorter med flower prints

Hvis du er på udkig efter spændende og alsidigt tøj, der skiller sig og og som matcher de fleste underdele, så skal du gå efter Lollys Laundrys skjorter. De er perfekt til både fest og fritid.

Du kan vælge mellem flere modeller som varierer i farver og mønstre. De flotte skjorter er lavet med nogle unikke flower prints som ubesværet kombiner vildskab og stilrent design. Den kombination er din mulighed for let at pifte dit look og garderobe, uanset om du vil bruge den med et par leggins, jeans eller sammen med en nederdel.

Lollys Laundry nederdele og bukser

Lollys Laundry har så småt skabt flere klassikere i kategorien underdele. Deres fokus på det komfortable, gode materialer og selvfølgelig uimodståelige prints gør, at mærket gentagne gange har skabt nogle af danskernes favoritter. De Lollys Laundry designs, som særligt hitter hos Kysthuset er Bonny skirt,  og en lang række af deres bluser og kjoler.

Spar altid penge på Lollys Laundry hos KYSTHUSET

Hvis vi ikke har Lollys Laundry med på vores udsalg, skal du huske, at vi altid giver 10% rabat på ikke nedsatte varer. Alt du skal gøre er at være medlem af vores kundeklub.

Hjælp og spørgsmål

Uanset om du kommer for at finde nogle af vores Lollys Laundry udsalg og tilbud eller for at købe de seneste nyheder er du altid velkommen til at tag kontakt til kundeservice, som kan hjælpe med alle dine spørgsmål.