LOLLYS LAUNDRY

LOLLYS LAUNDRY

Lollys Laundry blev skabt i 2007 af den danske designer Kamilla Byriel, der har en baggrund hos Stella Nova og Bruuns Bazaar. Lollys Laundry har ramt plet med at skabe tøj til kvinder med de helt rigtige prints, farver, faconer og kvaliteter, hvilket kåring som gazellevirksomhed i både 2016 og 2017 beviser. Mærket er især kendt for bluser, skjortebluser, kjoler, kimonoer, nederdele, bukser og strik i de fineste prints og farver, gode pasformer,  og til  gode priser, hvor alle kan være med. Dette kombineret med gode, ofte rummelige pasformer gør mærket til et af de mest populære i Danmark lige nu.

Stilen fra Lollys Laundry er feminin city bohème, med farverige prints og ofte rummelige faconer i de fine bluser, skjorter, toppe, nederdele, bukser, jakker, kimonoer og lækker strik. Du kan style dit look op eller ned, alt efter om du er til et romantisk basis look eller et rock chick udtryk.

10 vare(r)
10 vare(r)

KYSTHUSET – Moderigtigt tøj, sko og accessories

Hos KYSTHUSET tilbyder vi moderigtigt tøj, sko og accessories for enhver kvindes smag og garderobe. Leder du efter sæsonens musthaves eller tidsløse klassiskere, så kig ind hos KYSTHUSET, som forhandler et bredt sortiment af fine kjoler til hverdag og fest, bluser og skjorter, nederdele, flotte jakker og meget mere fra vores store udvalg af kendte mærker.

KYSTHUSET fører flere kendte brands i vores sortiment. Vi har blandt andet et godt udvalg fra det nyere og trendy brand Neo Noir, fra bæredygtige og danske Sissel Edelbohar vi et stort udvalg af smukke kimonoer, bluser og kjoler, flotte klassiske bukser fra FIVEUNITS, smarte sko og støvler fra danske Shoe the Bear og Billi Bi, samt skønne tasker i mange farver fra Daniel Silfen.

Hos KYSTHUSET tilbyder vi gratis gaveindpakning ved varer til normalpris. Så står du og mangler en gave i form af en smuk bluse eller kjole, så pakker vi den flot ind i sæsonens farver, og skriver til og fra kort, hvis du ønsker det.

Melder du dig ind i KYSTHUSET webshop kundeklub kan du få 10% rabat på dine køb af varer til normalpris, og du modtager løbende nyhedsbreve med de seneste modetrends, nyheder på webshoppen, inspiration, gode tilbud samt mulighed for at deltage i spændende konkurrencer.

Du får dine varer tilsendt fragtfri når du køber for over kr. 399,- på kysthuset.com, og du har selvfølgelig 14 dages fuld returret. Har du spørgsmål til levering eller brug for hjælp vedrørende en ordre, sidder vores kompetente kundeservice medarbejdere klar til at svare på dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at besøge vores fysiske butik, der ligger midt på gågaden i Odder.