LEE JEANS

Lee Jeans

Et par lækre Lee jeans er et must-have i enhver garderobe. De er ikoniske, og er stadig et af de originale mærker i USA. De udgør et perfekt grundlag for et både trendy og alligevel klassisk outfit. 

10 varer

pr. side

Lee ❤︎

Lee står for behagelige og stilfulde jeans i mange afskygninger. Du finder både klassiske jeans, løse jeans og slimfit jeans, så du kan nemt finde et par, som matcher din stil. Hvad enten du er til blå jeans eller sorte jeans, så finder du det her hos KYSTHUSET.

Lee jeans er mange kvinders favorit

Lees klassiske jeans har afrundede baglommer og s-formede syninger, hvilket giver en perfekt pasform. Lee bukser er blandt andet unikke ved at man tilføjer designet små fikse detaljer og specielle vaske. Det gælder både for modeller fyldt med detaljer og de klassiske. Deres fokus på høj kvalitet, design og behagelighed har gjort Lee jeans og bukser til en fast del af manges garderobe samt en favorit hos adskillige kvinder.

Kongen af den moderne denim er Lee

Oprindeligt forbindes denim med et råt og maskulint look, men Lee har og er med til at gøre op med dette syn. Lee har tilført mange feminine og fine denimstyles til kvinder på den danske modescene. Brandet formår altså at kombinere det rå look med et mere feminint og blødt univers. Lee har stjålet mange kvinder hjerte og er en sikker vinder, når kvinder skal ud og finde det perfekte par bukser eller jeans. 

Style dine Lee jeans

Lee jeans giver dig uanede muligheder for at sammensætte et stilfuldt outfit. Du kan bruge dine dine Lee jeans i alle anledninger og matche dem med lige hvad du har lyst til, kun fantasien sætter grænser. Hos KYSTHUSET vil vi foreslå dig at bruge Lee jeans sammen med en elegant skjorte på kontoret eller med en løs feminin tunika til det sociale event i weekenden.

Hvem er Lee?

Lee som startede deres første fabrik i Kansa i USA og har arbejdet med denim siden 1889, hvor målet var at lave tøj af høj kvalitet. Trenden voksede fra at være arbejdstøj i slidstærke og holdbare denim materialer til at være populære hverdags styles, som passer ind i enhver garderobe. Lee har holdt fast ved dette mål og laver i dag en masse behagelige jeans. Et fun fact er at Lee er det første brand i verden til at producere jeans med lynlås.

Lee hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET er Lee en fast del af vores koncept og vi er intet mindre end vilde med brandet. Har du spørgsmål til din ordre kan du kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at give dig kærlig og grundig vejledning. 

Få inspiration til hvordan du kan style dine Lee jeans ved at følge vores Instagramprofil eller Facebookside, hvor vi hver dag sammensætter nye stilfulde outfits. 

Hyppige spørgsmål til Lee

Har I Lee på tilbud?

Ja! Vi har ofte tilbud på Lee jeans, så hold dig opdateret her på siden for at finde de bedste tilbud. 

Hvordan er pasformen på Lee tøj?

Lee bukser finder du i mange forskellige bredder og længder, så der vil altid være en pasform, som passer dig.

Kan jeg få gratis fragt på Lee tøj?

Du får altid gratis fragt på varer over 399kr. Du får altså leveret dine Lee jeans gratis til din nærmeste pakkepost, da alle items har den pris.