LA ROUGE

LA ROUGE
Her finder du designet til den kræsne kvinde, der føler sig godt tilpas i klassiske designs med et twist og holdbare styles, som holder mere end én sæson. Forkæl dig selv med smukke strik, kjoler, bluser og bukser som er designet af gode kvaliteter og med et højt niveau af detaljer i hvert stykke tøj.
12 vare(r)
12 vare(r)

La Rouge ❤︎

Det danske brand La Rouge står for simple designs af rene gode kvaliteter. Du finder strik, kjoler, bluser og bukser som udstråler feminitet og samtidig er tidløst moderne og klassiske med kant. 

La Rouge kendetegn 

  • Feminin styrke

  • Tidløst moderne

  • Klassisk med kant

  • Omhyggelig finish

  • Lækre kvaliteter

Hvis du kan spejle dig selv i ovenstående kendetegn, så er La Rouge bestemt noget du må tjekke ud. Hos KYSTHUSET er vi vilde med tøj som udstråler power woman med feminine detaljer. Vi sætter også stor pris på tidløse designs, som holder i længere tid og på den måde er et bæredygtigt valg. Klassiske styles er ALTID et hit, men endnu bedre finder vi det, hvis det har kant og måske et lækkert unikt finish. Sidstnævnte er klart en selvfølge - at alle designs er lavet i en lækker kvalitet er kun altafgørende for om du føler dig tilpas i tøjet. 

Hvem er La Rouge?

Det helt nye danske brand blev i 2020 stiftet af Malene Bundgaard Lassen. Designeren så en ny begyndelse under corona og arbejder på højtryk for at sætte sit aftryk på modebranchen. Særligt går La Rouge brandet ind for at følge de hurtigt skiftende modetendenser. La Rouge brandet er drevet af personer med en stor passion for mode i høj kvalitet. 

Navnet betyder “den røde” og er en direkte reference til stifteren selv, som ser sig som en modebevidst rødstrømpe. Malene Bundgaard Lassen er en kvinde, som handler på andre kvinders vegne. Derfor donerer hun, gennem La Rouge, reststoffer til en indisk leverandør, som hjælper med at sætte indiske kvinder i arbejde. Det er en fantastisk (og bæredygtig) bedrift, som sørger for at kvinderne kan tjene en løn, så de kan klare sig selv.

La Rouge hos KYSTHUSET

Det spritnye danske brand La Rouge passer ind i det brede sortiment hos KYSTHUSET fordi det komplimenterer vores andre brands på en rigtig god måde.

Hos KYSTHUSET kan du som altid finde nyheder og gode tilbud på relevante varer, så hold udkig efter om dine yndlings La Rouge items kommer på tilbud. Du kan ALTID spare 10% på dine køb som medlem af vores kundeklub, som vi bestemt synes du skal læse mere om, da den har mange fordele. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp kan du nemt og hurtigt kontakte vores kundeservice. Handler dit spørgsmål om hvilken størrelse du skal bruge? Så brug endelig vores størrelsesguide