KARMAMIA COPENHAGEN

KARMAMIA COPENHAGEN

Karmamia har et eksotisk take på tidens trends, særligt ved brug af lækre tekstiler med vidunderlige og særprægede mønstre, der sætter fokus på det mellemøstlige touch som Karmamia er kendt for. Dette er specielt tydeligt på deres unikke kimonoer, som formår at kombinere styles fra hele verdenen på én gang.
Filtrer
Filtrer efter

1 vare

pr. side

Karmamia ❤︎

Det unge danske brand har på kort tid stjålet danskernes hjerter ved at levere vidunderlige kjoler, bluser, toppe og kimonoer. Her på siden har du et nøje udvalgt sortiment af lækre styles fra Karmamia Copenhagen. Og bare lige for at advare dig… Den eventyrlige stemning tøjet emmer af, kan nemt fjerne din sunde fornuft - så pas på ;-) 

Nordisk stil møder mellemøstlig magi 

Når Karmamia designer sit tøj, så er det svært ikke at falde for alle de skønne detaljer. Stilen er minimalistisk samtidig med at den er krydret med et twist af mellemøstens print og farver, som gør stilen helt unik. Print, farver og materialer går altid op i en højere enhed, så deres styles rammer lige i øjet - du får altså hele pakken, når du shopper Karmamia hos KYSTHUSET. 

Kvalitetstøj med lang holdbarhed

Materialerne som bliver brugt til Karmamia CPHs tøj er alt sammen med en høj standard, som sikrer at du kan bruge tøjet igen og igen. De ultrabløde og lette materialer er altså ikke kun behagelige og smukke, men også praktiske, fordi du kan bruge tøjet i mange sæsoner uden det mister sin glans. 

Hvem er Karmamia Copenhagen?

Karmamia Copenhagen kom til verden i 2016, men fik sit helt store gennembrud i 2018, hvor en kollektion af smukke kimonoer sparkede benene væk under danskerne. De fantastiske styles bliver fremstillet af lokale skræddere i Dubai og alt sammen under ordnede forhold. 

Hyppige spørgsmål til Karmamia Copenhagen:

Har KYSTHUSET Karmamia på tilbud eller har I en rabatkode?

Ja, vi kører af og til Karmamia tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Karmamia på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Karmamia tøj og har I en størrelsesguide?

Pasformen på Karmamia er størrelsessvarende, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig i din normale størrelse. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Karmamia Copenhagen? Har KYSTHUSET hurtig levering?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Karmamia, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.