IVY COPENHAGEN

IVY COPENHAGEN

Ivy Copenhagen er et dansk jeans brand, der blev grundlagt i 2016 af Henriette Pieszak. Brandets ambition er at skabe smukke og lækre jeans i høj kvalitet og med en god pasform. For netop at sikre en god pasform er der i mange af modellerne en masse stræk, som også er med til at gøre bukserne utrolig komfortable. Iblandt udvalget kan du både finde jeans med rå detaljer samt nogle i mere klassiske designs. Dermed er der mulighed for at finde et par jeans til enhver smag og stil.

Med mere end 20 års erfaring fra brandet Piezak, har designeren fingeren på pulsen og derfor kan du altid finde et stort udvalg af moderigtige jeans. Gå på opdagelse i vores sortiment af skønne Ivy Copenhagen jeans her på siden og find det par, der passer bedst til netop din stil og figur.

6 varer

pr. side

Find IVY jeans i et væld af moderigtige designs

Ivy Copenhagen har specialiseret sig i at lave jeans til den yngre målgruppe af stilbevidste og ambitiøse kvinder med ben i næsen. Derfor er kravene høje og brandet formår i den grad at leve op til forventningerne. Med deres store udvalg af jeans i en lang række moderigtige designs formår de at ramme bredt, hvor både kvinder der ønsker et par anderledes og moderne jeans, samt kvinder der søger de klassiske modeller, kan finde et par, der passer til lige netop deres stil.

Du kan få Ivy jeans i mange forskellige modeller, hvilket betyder at du kan finde jeans til stort set alle kropstyper. Her kan du blandt andet finde nogle skinny fit jeans med høj talje eller nogle chino jeans med et klassisk snit, samt et væld af andre modeller. Alle modellerne fås i flere farver og med forskellige detaljer, så du har mulighed for at vælge det par, der passer bedst til din stil ud fra netop den model, der fungerer bedst til din kropsform.

Hos KYSTHUSET finder du også andre jeansmærker

Har du ikke haft held med at finde det helt rette par jeans her på siden, så kan du med fordel se nærmere på vores øvrige udvalg af jeans. Her finder du blandt andet et stort udvalg af jeans fra MOS MOSH, der ligesom Ivy Copenhagen er et favoritmærke blandt mange kvinder. MOS MOSH er særligt kendte for deres mange detaljer, der adskiller dem fra andre jeans mærker. Grundlæggende kan man sige, at Ivy Copenhagen leverer nogle jeans, der oftest er at foretrække blandt den yngre målgruppe, hvorimod jeans fra MOS MOSH er utrolig populære hos de mere modne kvinder.

Det kan være rigtig svært at finde et nyt par jeans over nettet, da man jo ikke har mulighed for at prøve dem på, inden man køber dem med hjem. Derfor er du mere end velkommen til at besøge os i vores butik på gågaden i Odder, hvor du kan prøve forskellige jeans-modeller og dermed finde frem til det helt rigtige par for dig. Vælger du dog alligevel at købe et par her på siden, så har vi naturligvis altid 14 dages returret.