Gustav

Gustav

Gustav er et af KYSTHUSETs danske luksusbrands, der henvender sig til den kvalitetsbevidste og kræsne kvinde, som ønsker at klæde sig sofistikeret, feminint og casual på samme tid. Gustav startede tilbage i 2009 og blev hurtigt meget populært blandt de danske kvinder, da de gang på gang formår at forene klassisk elegance med luksuøse og feminine detaljer i hvert enkelt stykke tøj.

Kollektionerne fra Gustav omfatter kjoler, bluser, bukser, jakker og meget mere. Uanset om du investerer i et par bukser eller en bluse fra brandet, så er alle deres styles fremstillet af de lækreste kvaliteter, udført med en perfekt pasform og designet i tråd med tidens trends. Det er derfor ikke uden grund at Gustav er kendt og elsket af de fleste af KYSTHUSETS kunder.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Gustav tøj til enhver anledning

Hos KYSTHUSET forhandler vi et bredt udvalg af Gustav tøj, der for mange er kendetegnet ved sofistikeret mode med feminine detaljer, som fremhæver et elegant look. Siden Gustav så dagens lys i 2009 har de på kort tid opbygget en fast og loyal kundebase. Vi sørger for at holde vores udvalg opdateret med de nyeste styles og særlige musthaves, hvorfor du i vores sortiment af Gustav tøj altid kan finde sæsonens it-items.

I alle Gustavs kollektioner skinner kærligheden til kreativt design, godt håndværk og perfekt pasform klart igennem. Der er ingen tvivl om, at deres opmærksomhed er på de unikke detaljer samt tidløse print og snit, som kan bruges til enhver anledning og som passer til enhver smag. Bliv inspireret her på siden eller se nærmere på nogle af vores mange andre populære mærker.

KYSTHUSET – Moderigtigt tøj, sko og accessories

På Kysthuset.com kan du altid finde sæsonens mest efterspurgte trends, et væld af holdbart basistøj til enhver tøjstil og et elegant sortiment af tidløse klassikere. Hvad enten du shopper online eller i vores fysiske tøjbutik, så kan du vælge blandt et bredt udvalg af moderigtigt tøj, sko og accessories.

I vores sortiment kan du blandt andet få smukke kjoler til hverdag og fest, feminint skindtøj samt vamset strik, der er perfekt til de kolde vintermåneder. Vi forhandler naturligvis kollektioner fra andre kendte danske modehuse, som Mos Mosh, Birgitte Herskind og Second Female til overkommelige priser. Vi har selvfølgelig meget mere på lager til ethvert behov, hvorfor du altid kan være sikker på at finde lige det du står og mangler i din garderobe hos KYSTHUSET. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399,- til alle vores kunder samt professionel levering med GLS til 39,-. Skulle du fortryde dit køb får du 14 dages fuld returret og hvis du har brug for tøj eller sko i en anden størrelse eller farve end hvad du har bestilt, så får du naturligvis gratis ombytning.

Er du medlem af KYSTHUSETs kundeklub får du tilmed 10% rabat på alle køb af varer af normalpris og løbende tilsendt nyhedsbreve med de seneste nyheder inden for damemode, inspiration til garderoben samt mulighed for at deltage i spændende konkurrencer.