GOSSIA

GOSSIA

Her kan du udforske et skønt nyt dansk brand med høj kvalitet og sans for detaljen. De stilfulde designs er noget helt særligt og du får mulighed for at skille dig ud med din personlige stil ❤︎

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Gossia ❤︎

De skønneste styles fra Gossia emmer af forår og sommer i et dejligt afslappet look med feminine detaljer. Gossia vælger naturligvis at bruge så mange naturmaterialer i sine styles om muligt, da brandet har en vision med miljøet i fokus. 

Gossia bluser & jakker

Et kendetegn i kollektioner fra Gossia er de smukke bluser, som er skabt i forskellige farver og unikke prints. De er utroligt behagelige at have på og fremstillet i lækre materialer. Tjek også de stilfulde jakker ud fra Gossia, som du finder i flere varianter, så du kan vælge én der passer til din personlige stil. 
Detaljerne på alle styles fra Gossia er i fokus og der bliver især brugt naturmaterialer såsom bomuld, silke, hør og viskose til at skabe de smukke styles. Kvaliteten er et område hvor Gossia virkelig udmærker sig og leverer toppen af poppen. Du får enormt meget kvalitet for pengene, når du shopper Gossia. 

Hvem er Gossia?

Gossia er et spritnyt brand, som blev lanceret i marts 2021. Brandet er etableret fordi designerne ikke kan lade være og de brænder for at gøre en forskel for dig! Det er vi hos KYSTHUSET helt med på. 

Gossia hos KYSTHUSET

Stjæl Gossia stilen når vi poster inspirerende outfits på vores Instagram og Facebook kun til ære for dig. Vi håber på, at kunne give dig nye idéer til hvordan du kan style dine nye yndlingsklæder fra Gossia. Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har lyst til at snakke om hvilke styles, som passer sammen. 

Hyppige spørgsmål til Gossia:

Har KYSTHUSET Gossia på tilbud eller har I en Gossia rabatkode?

Ja, vi kører af og til Gossia tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Gossia på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Gossia tøj og har I en størrelsesguide til Gossia?

Pasformen på Gossia er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Gossia hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Gossia? Har KYSTHUSET hurtig levering på Gossia?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Gossia, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.