GLOBAL FUNK

GLOBAL FUNK

Global Funk er en unik kombination af både denim inspirerede stilarter og stilfuldt quiltede overtøj i masser af forskellige designs, farver og modeller. Global Funk formår, år efter år, at skabe overtøjs-klassikere som termojakker og termodragter, der er både praktiske, behagelige og cool.

4 vare(r)
4 vare(r)

Global Funk jakker

Global Funk startede i 2003, og har siden været en favorit her i Danmark, men de har også oplevet succes i udlandet. Global Funks designstil kombiner klassiske looks med tidens mest markante tendenser, hvilket skaber tidløse jakker med et cool twist. En Global Funk jakke er altid lavet af høj kvalitets materialer. I alle deres kollektioner er god kvalitet et afgørende element. Med den gode kvalitet følger også en dejlig komfort og så er prisen samtidigt yderst attraktiv, hvilket gør deres jakker til nogle af de mest populære på markedet i øjeblikket.

En jakke er altid et centralt element i din style, da det er dit yderste lag, og derved det første folk ser. Så før du køber en jakke, er det vigtig at overveje hvordan den passer til din garderobe. Det fantastiske ved en Global Funk jakke, og dens skandinaviske minimalistiske stil, er at den passer ind i alle garderober.

Uanset om du leder efter en frakke, overgangs- eller vinterjakke finder du det hos Global Funk. Global Funk har muligheder til enhver situation eller årstid. Vil det ikke være skønt med en varm quiltet Global Funk termojakke til når de kolde vinterdage kommer? Hvad med en stilren kort jakke som en Global Funk EVEN jakke til når efterår starter?

Få 10% rabat på Global Funk

Global Funk jakker er ikke kun smarte og behagelige, de er samtidig fantastisk value for money. Udover den fordelagtige pris kan du spare 10% ved at være medlem af vores Kysthuset Kundeklub.