GLOBAL FUNK

GLOBAL FUNK

Global Funk er en unik kombination af både denim inspirerede stilarter og stilfuldt quiltede overtøj i masser af forskellige designs, farver og modeller. Global Funk formår, år efter år, at skabe overtøjs-klassikere som termojakker og termodragter, der er både praktiske, behagelige og cool.

6 vare(r)
Tilbud
50%
Global Funk kjole - Vega-G Dress, Vintage Blue
S M

Normalpris: 798,00 kr

Special Price 399,00 kr

Tilbud
50%
Global Funk jakke - CATRIN-G Tulli Jacket, Green Slate
XS/S S/M M/L

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 499,00 kr

Tilbud
50%
Global Funk nederdel - G-Joyce Darkly Skirt, Mid Vintage Blue
XS XL

Normalpris: 598,00 kr

Special Price 299,00 kr

Tilbud
50%
Global Funk jeans - G-Davis Jeans, Vintage Light Damage
M L XL

Normalpris: 698,00 kr

Special Price 349,00 kr

30%
Global Funk jakke - EVEN Jacket, Black
S M L

Normalpris: 648,00 kr

Special Price 453,60 kr

Tilbud
30%
Global Funk jakke - EVEN Jacket, Pale Olive
S M L XL

Normalpris: 648,00 kr

Special Price 453,60 kr

6 vare(r)

Global Funk ❤︎

Er du på jagt efter styles som holder, sæson efter sæson? Look no further! Global Funk designer styles i et tidløst look, som både er behageligt og ser brandgodt ud. Hos KYSTHUSET finder du alle de nyeste styles fra Global Funk. 

New approach to old classics” 

Global Funks mantra har siden starten været at tage en ny tilgang til gamle klassikere. Det havde brandet stor success med i deres produktion af jeans og nu også med resten af den brede kollektion. En ny populær tilføjelse til brandet er deres quiltede overtøj, som er designet med et unikt touch.

 

Global Funk jakke

Global Funks designstil kombiner klassiske looks med tidens mest markante tendenser, hvilket skaber tidløse jakker med et cool twist. En Global Funk jakke er altid lavet af høje kvalitetsmaterialer. I alle Global Funks kollektioner er god kvalitet et afgørende element. Med den gode kvalitet følger også en dejlig komfort og så er prisen samtidigt yderst attraktiv, hvilket gør jakkerne til nogle af de mest populære på markedet i øjeblikket.

En Global Funk jakke er altid et centralt element i din style, da det er dit yderste lag, og dermed det første folk ser. Så før du køber en jakke, er det vigtig at overveje hvordan den passer til din garderobe. Det fantastiske ved en Global Funk jakke, og dens skandinaviske minimalistiske stil, er at den passer ind i alle garderober.

Uanset om du leder efter en frakke, overgangs- eller vinterjakke finder du det hos Global Funk. Global Funk har muligheder til enhver situation eller årstid. Vil det ikke være skønt med en varm quiltet Global Funk termojakke til når de kolde vinterdage kommer? Hvad med en stilren kort jakke til forår og efterår?

Global Funk jakker er ikke kun smarte og behagelige, de er samtidig fantastisk value for money.

Hvem er Global Funk?

Global Funk er et dansk modebrand, som startede med at lave håndlavede jeans i 2003 der produceres i Europa. Brandet har siden været en favorit her i Danmark, men de har også oplevet succes i udlandet.

Global Funk hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET er vi glade og stolte af at have Global Funk med i teamet, da de giver et rebelsk og dristigt look til hverdag og weekend. Er du på udkig efter rabatter kan du tjekke vores side med udsalg ud. Vi håber også, at du har lyst til at melde dig ind i vores kundeklub. Her bliver du forkælet med 10% rabat hver eneste gang du handler hos KYSTHUSET. Det gælder dog ikke på nedsatte varer. Du bliver også holdt ajour med spændende nyheder og modetips. 

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse? Så kan du se nærmere på vores størrelsesguide. Hvis du søger yderligere hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice. Hos KYSTHUSET sidder vi klar til at guide og vejlede dig, så du får den bedste shoppingoplevelse. 

 

Hyppige spørgsmål til Global Funk:

Har I Global Funk på tilbud?

Ja! KYSTHUSET har ofte Global Funk jakker og jeans mm. på tilbud. Så hold øje med siden her. 

Hvordan er pasformen på Global Funk tøj?

Global Funk jeans og jakker mm. er ofte oversize, og derfor har tøjet en dejlig løs pasform, som sidder godt på de fleste. Du vil uden tvivl føle dig godt tilpas i de komfortable styles fra Global Funk. 

Kan jeg få gratis fragt på Global Funk?

Ja! Du kan altid få gratis fragt på Global Funk, når du køber for over 399 kr, hvilket de fleste styles fra Global Funk koster. Du får altså gratis fragt med levering til pakkeshop.