Gai + Lisva bluser

Vil du gerne købe færre, men bedre bluser og tøj til dit klædeskab? Så se nærmere på Gai+Lisva og deres basic Amalie Top, der kommer i den lækreste uld- og viskoseblanding. Gai+Lisva er et dansk modebrand, der går efter konceptet slow fashion, hvor kvalitet kommer før kvantitet. Amalie-toppen er et godt eksempel på et design, der er stilrent på tværs af trends og sæsoner.

5 varer

pr. side

Skønne Amalie fra Gai+Lisva

Hvis du gerne vil have en bluse, der kan kombineres med meget af det tøj du allerede har i skabet, så bør du prøve modellen, Amalie, fra Gai+Lisva. Det er en lækker kvalitetsbluse, der med sit basic-snit, lange ærmer, bløde tekstil og klassiske farvetoner er et hit året rundt. Den er blød, let og behagelig.

Med de rette basics i skabet kan du sammensætte nye outfits med på tværs af sæsoner og tendenser – og dermed aldrig finde dig selv i en tøjkrise igen.

Hverdagsmode med kvaliteten i fokus

Vi er glade for at kunne præsentere dig for en række skønne bluser fra Gai+Lisva, som du godt kan regne med vil følge dig i mange år. Vil du have tips til, hvordan du kan style dine basics? Du kan følge os på Instagram og Facebook, hvor du hver uge får masser af stylingtips og nyheder fra KYSTHUSET.

Som altid, kan du få 10% rabat, når du er medlem af vores kundeklub, hvor du også modtager vores nyhedsbrev, som informerer dig og nyheder og gode tilbud.