GAI + LISVA

GAI + LISVA

Gai+Lisva laver styles med rødder i nordiske designtraditioner, som giver et feminint og enkelt udseende. Gai +Lisva tøj giver derved et roligt og velbalanceret indtryk. Gai+Lisva ønsker med hvert design at bringe dig et skridt tættere på at føle dig veltilpas med dig selv.  

29 vare(r)
29 vare(r)

Hvem er Gai+Lisva? 

Gai & Lisva lancerede deres første tøjkollektion i 2008. Firmaet har basis i Aarhus, hvor man også havde butik i mange år, og er kendt for deres gode kvaliteter og europæisk producerede kvalitetstøj. Tøjet er feminint og lækkert at have på, og man fornemmer klart, at der er en kritisk holdning til design og materialer bag de smukke kjoler, bluser, bukser og toppe, som udgør mærkets kollektion. Gai & Lisva er ikke mindst kendt for deres basiskollektion af lækre basistoppe i uld og viscose, som du finder i mange varianter hos KYSTHUSET. 

Gai og Lisva bruger gode genbrugsmaterialer 

Gai Lisva vælger deres materialer meget omhyggeligt. De får deres genanvendte garn og genbrugscashmere fra små norditalienske produktioner. Gai og Lisva strik er håndlavet af kvinder i Bolivia med lokalt garn og økologisk bomuld. Deres styles er lavet til at bruge alle materialerne i hver produktion, så der ikke er noget spild. Gai Lisva’s yogawear er fremstillet af genbrugt plastik, som er blevet omdannet til bløde og åndbare materialer, som støtter dine bevægelser.