GAI + LISVA

GAI + LISVA

Gai+Lisva laver styles med rødder i nordiske designtraditioner, som giver et feminint og enkelt udseende. Gai +Lisva tøj giver derved et roligt og velbalanceret indtryk. Gai+Lisva ønsker med hvert design at bringe dig et skridt tættere på at føle dig veltilpas med dig selv.  

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Gai Lisva ❤︎

Hos KYSTHUSET vægter vi bæredygtighed højt og derfor passer Gai+Lisva perfekt ind hos os. Gai+Lisva er nemlig indbegrebet af nordisk bæredygtighed og producerer desuden i meget høj kvalitet. 

Træk vejret dybt, og lad dig omslutte af den nordiske livsstil.

Træk vejret dybt, og mærk kystlinjens salte luft på dine læber.

Bare træk vejret. Vær den, du er.” (Gai+Lisva)

Konceptet Slow Living er noget som er Gai+Lisvas livsnerve. Kendetegnene på denne livsstil kan kort beskrives med følgende ord: sanselig, simpel, nordisk, naturlig & rolig. Det er bestemt ord, som vi her hos KYSTHUSET mener, burde inspirere os alle til at være mere i nuét. 

 

Gai+Lisva basistoppe

De klassiske styles har siden brandet opstod fyldt mere og de er bestemt kommet for at blive. Gai+Lisva mener nemlig, at udsøgt enkelthed aldrig går af mode. Gai+Lisva er ikke mindst kendt for deres basiskollektion af lækre basistoppe i uld og viscose, som du finder i mange varianter hos KYSTHUSET.

 

Bæredygtige Gai+Lisva 

Gai+Lisva vælger deres materialer meget omhyggeligt. De får deres genanvendte garn og genbrugscashmere fra små norditalienske produktioner. Gai & Lisva strik er håndlavet af kvinder i Bolivia med lokalt garn og økologisk bomuld. Deres styles er lavet til at bruge alle materialerne i hver produktion, så der ikke er noget spild. 

Endnu et vigtigt statement er at Gai+Lisva går ind for ansvarlighed og en gennemsigtig produktion. Det betyder, at gennem hvert step gennem brandets produktion er der tænkt på hvilket fodspor virksomheden efterlader sig. Gai+Lisva prøver altid at gøre det bedre, end de gjorde i går. 

 

Hvem er Gai+Lisva?

Gai og Lisva lancerede deres første tøjkollektion i 2008. Firmaet har basis i Aarhus, hvor man også havde butik i mange år. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet og europæisk produceret kvalitetstøj. Tøjet er feminint og lækkert at have på, og man fornemmer klart, at der er en kritisk holdning til design og materialer bag de smukke kjoler, bluser, bukser og toppe, som indgår i mærkets kollektioner. 

 

Gai + Lisva hos KYSTHUSET

Vi er glade og stolte over at have Gai+Lisva, som en del af vores store sortiment her hos Kysthuset. Som altid, kan du få 10% rabat, når du er medlem af vores kundeklub, hvor du også modtager vores nyhedsbrev, som informerer dig og nyheder og gode tilbud. 

Har du brug for hjælp til noget angående dit køb? Så kontakt vores kærlige kundeservice, som sidder klar til at guide og vejlede dig. Du kan også se nærmere på vores størrelsesguide, så du kan sikre dig at du køber den rette størrelse. 

Få inspiration til hvordan du skal style dit Gai+Lisva tøj på vores Instagramprofil eller vores Facebookside. Vi sammensætter dagligt lækre outfits, som forhåbentlig kan give dig gode idéer til hvordan du kan få mest ud af din garderobe.