FIVE UNITS

Five Units

Five Units er lækre, trendy og alligevel klassiske bukser og jeans, der har en perfekt pasform og en fornuftig pris. Brandet laver kun bukser og det fokus kan man mærke på kvalitet, pasform og det brede udvalg. Five Units har skabt et snit, som får de fleste til, at tage sig ud fra deres bedste side.

6 varer

pr. side

Hvem er Five Units? 

Five Units er et eftertragtet skandinavisk fashion brand som specialiserer sig indenfor bukser til kvinder. Brandet prøver altid at udfordre den traditionelle måde at skabe fashion. Nye trends, nye looks og et nyt dig! Virksomheden blev grundlagt i København i 2008 af Carit Løvdal, som havde en forkærlighed for denim. Brandet har siden taget sine kunder med storm, ved at sælge fantastiske skandinaviske bukser på det internationale marked. Sidenhen har de udvidet til et bredt udvalg af bukser i forskellige materialer. 

 

Design filosofi

Missionen er, at gøre det nemt at være dig i en hverdag fyldt med valg, der skal tages stilling til hele tiden. Five Units skaber bukser designet til fremtiden med høj kvalitet, lang levetid og med bæredygtighed for øje. Målet er også at lave bukser, som passer til alle størrelser. Du vil finde et bredt udvalg af bukser og jeans med både lav, normal og høj talje. Naturligvis gør Five Units sig også både i slimfit, normal fit og mere løse styles. 

 

Det perfekte par jeans 

Vi ved alle hvor altafgørende det er, at føle sig godt tilpas i sit tøj. Jagten på det perfekte par bukser eller jeans kan både være lang og kringlet. Det kan være svært at finde et par som både passer i længden og bredden. Næste udfordring er så at finde et par, hvor både prisen og designet også matcher dig. Pyh... det er nemt at blive helt forpustet bare ved at tænke på, at skulle shoppe det næste par yndlingsjeans! Vi er heldige, at Five Units giver dig én bekymring mindre. De har nemlig skabt bukser og jeans, som er behagelige med perfekt pasform, så du stort set ikke mærker, at du har dem på. 

 

Bukser - Our Essentials

Kollektionen kaldet “Essentials” har siden 2008 vist sit værd. Dag efter dag, vask efter vask, på tværs af samtlige sæsoner, begivenheder og trends. Med et par bukser fra kollektionen Essentials får du et must-have item perfekt til en garderobe som holder mange år. Basisstyles er uden tvivl kernen i din garderobe, så det er altid et godt sted at starte, når du vil udvide dit udvalg af tøj, sko og accessories

 

Sammensæt dit outfit

Brug dine foretrukne bukser fra Five Units sammen med en blød cashmere strikbluse fra BETA studios, en sofistikeret skjorte, en fancy t-shirt med farverige prints eller en lun rullekrave strik i de koldere måneder. Kun fantasien sætter grænser. Du kan vise hvem du er, gennem den måde du klæder dig på. For at sætte prikken over i’et, så vil vi (næsten) altid opfordre dig til at style dit outfit med smukke og uimodståelige accessories

 

Stjæl stilen

Få inspiration og idéer til hvordan du kan sammensætte dit tøj på vores Instagram profil, hvor vi dagligt lægger specielt udvalgte outfits online. Vi håber på, at udfordre og inspirere den måde, du ser mode på. Vi vil elske at høre mere om, hvad du synes om vores styles i en kommentar på Instagram.  

 

Kysthusets kundeklub

Du kan blive en del af KYSTHUSET’s kundeklub og spare 10% på alle ikke i forvejen nedsatte varer på webshoppen. Og det gælder altså hver gang du handler. Luksus, ikk? Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores klub, så du kan få rabat på dine must-haves på hjemmesiden. Du behøver ikke lede længe efter vores varer på udsalg, du finder her nemlig alle vores uimodståelige udsalgsvarer. Vi sidder hver dag og leder efter upcoming sko, tøj og accessories til den moderne kvinde. Vi gør vores ypperste for ikke at skuffe dig hverken på kvalitet, stil eller pris.  

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så modtager du vores bedste tilbud og rabatter direkte i din indbakke. Vi vil inspirere dig med nyheder fra dine yndlings brands og få et indblik i, hvordan du for eksempel kan sammensætte din basisgarderobe. Bliv også tippet om alle vores konkurrencer, giveaways og events, så du ikke går glip af alle vores spændende aktiviteter.

 

Spørg os

Sig til hvis der er noget du er i tvivl om, når du shopper tøj, sko og accessories hos KYSTHUSET. Vores kompetente og kærlige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med lige det, du har brug for på enten mail [email protected] eller på telefon +45 42 40 52 07 på alle hverdage mellem 08.00-15.00. Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Rosengade 37, 8300 Odder. Vi står klar til at guide og vejlede dig, så du kommer hjem med lige netop de varer, som er noget for dig!