FINE CPH

FINE CPH
Fine CPH er kendt for sine populære skindstyles som er lavet af høj kvalitet. Her finder du lækkert modetøj til kvinder som søger tidløst, klassisk og moderne design.
13 vare(r)
Tilbud
40%
Fine Cph bukser - Tribe Track Pant, Black
S M L

Normalpris: 798,00 kr

Special Price 479,00 kr

Tilbud
40%
Fine Cph skjorte - Hazel Shirt, Camel
M XL

Normalpris: 798,00 kr

Special Price 479,00 kr

Tilbud
40%
Fine Cph skjorte - Hazel Shirt, Light Blue
S L

Normalpris: 798,00 kr

Special Price 479,00 kr

13 vare(r)

Fine Copenhagen ❤︎

Brandet er kendt for at lave styles til kvinden, som sætter pris på behagelighed, høj kvalitet og et smukt design med et etnisk strejf. Missionen er at tilføje et boheme look til den danske modescene samtidig med at både det rå og feminine spiller sammen. 

Fine CPH skindjakke

Forelsk dig nemt i en lækker skindjakke fra Fine CPH i ægte kalveskind. En skindjakke fra Fine CPH er fyldt med lækre og unikke detaljer, som uden tvivl giver dit look et cool twist. En læderjakke fra Fine Copenhagen er designet i et tidløst design, som er lavet til at blive båret af alle slags kvinder, hvor end hun befinder sig.

Hvem er Fine CPH?

Fine CPH er et dansk brand som er bosat i Allerød nord for København og blev etableret i 2008. Sidenhen er brandet begyndt at sælge ud over Danmarks grænser. 

Fine CPH hos KYSTHUSET

Søger du inspiration til hvordan du skal style dine Fine Copenhagen items? Så klik dig over på KYSTHUSETs Facebook og Instagram for at se en masse spændende outfits, som vi har sammensat. Her vil du også kunne finde Fine Copenhagen items på vores smukke modeller. 

Hyppige spørgsmål til Fine CPH

Har I Fine CPH på tilbud eller en Fine CPH rabatkode?

Ja, vi har ofte tilbud på Fine CPH. Hvis vi ikke har det i øjeblikket kan du melde dig ind i vores kundeklub og få 10% kundeklubrabat på ikke nedsatte varer. Vigtigst af alt - det gælder hver eneste gang du shopper. 

Hvordan er pasformen på Fine CPH tøj og har I en størrelsesguide til Fine CPH?

Fine CPH er størrelsessvarende. Du kan få mere hjælp til at finde den rigtige størrelse ved enten at se vores størrelsesguide eller kontakte vores kundeservice, som altid er klar til at hjælpe dig.

Kan jeg få gratis fragt på Fine CPH? Har KYSTHUSET hurtig levering på Fine CPH?

Ja, du kan få gratis fragt på Fine CPH, hvis du shopper for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Vi tilbyder hurtig levering på 1-2 hverdage til din nærmeste pakkeshop.