ESMÉ STUDIOS

ESMÉ STUDIOS

SLOW DOWN, TAKE A DEEP BREATH AND BE CONSCIOUS… Sådan kan vi roligt præsentere Esmé Studios, der blev skabt med ønsket om at skabe et 100% bæredygtigt brand. Visionen er fuldført og i dag bringer Esmé Studios slow fashion til kvinder, hvor ønsket om komfort og bæredygtighed går hånd i hånd.

32 varer

pr. side

Hvem er Esmé Studios?

Esmé Studios blev født i 2019 og er 100% danskejet. KYSTHUSET forhandler vi håndplukkede items fra Esmé Studios dameserien. Esmé ønsker, at vi alle skal kunne gå behageligt klædt samtidig med at det ser smart ud. Bemærk priserne, de er nemlig yderst rimelige.

Der kommer kun 3 kollektioner årligt, fordi Esmé Studios vil værne om miljøet og vise at styles kan genanvendes på nye måder i kommende kollektioner.

Shop bæredygtig mode fra Esmé Studios

Esmé Studios lægger energi i at passe på mennesker og hele vores planet. De stræber efter at transformere tøj- og tekstilindustrien til at være en gennemsigtig og bæredygtig forretning.

Tøjet er fremstillet af lækker økologisk og kemi-fri bomuld. Esmé Studios vægter, at kunderne med sikkerhed ved, hvilket materiale det er lavet af. Og lige så vigtigt, at tøjet er lavet så skånsomt som muligt og på certificerede fabrikker. Det betyder, at de opfylder de højeste krav og standarder, når vi tænker på vores klode. BSCI, Fairtrade og GOTS, yes Esmé Studios got them all!

Stort udvalg af styles fra Esmé Studios

Hos Esmé Studios behøver du ikke hverken gå på kompromis med æstetik eller bæredygtighed. Og dét er vigtigt! Du vil både blive forkælet med afslappet og samtidig æstetisk mode. Esmé Studios har nemlig formået at skabe et langtidsholdbart og casual udtryk. Du kan forelske dig i smukke kjoler og skjorter, sweatshirts i blødt økologisk bomuld og chikke jumpsuits. Den populære buksedragt kan bruges til fest, med et par elegante stiletter og nogle hippe accessories.

Vil du inspireres af Esmé Studios?

Bliv inspireret til, hvordan du kan bruge Esmé Studios’ populære styles i din hverdag? Stjæl stilen til din personlige garderobe på vores Instagramprofil @Kysthuset. Her sammensætter vi dagligt lækre outfits og poster alt fra smukke sofistikerede sæt til upolerede rå styles. Finder du nogle must-haves, kan du hurtigt og nemt bruge vores links, som fører direkte til vores webshop.

Her hos Kysthuset sørger vi altid for at tilbyde dig masser af inspiration, gode tilbud og favorable fordele – vil du have del i glæderne, så gå ind og læs mere om vores kundeklub. Det er næsten ikke til at forstå, men som medlem får du 10% hver gang du handler. Yas, hver gang du handler!

Lad os høre fra dig

Stil endelig spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om, når du shopper tøj, sko og accessories på www.kysthuset.com.

Vores kærlige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med lige det, du har brug for. Kontakt os enten på e-mail [email protected] eller telefon +45 42 40 52 07 på alle hverdage mellem 08-15.

Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Rosengade 17, 8300 Odder.

Vi er klar til at guide og vejlede dig, så du kommer hjem med lige netop de varer, som er et must-have for dig!