DEPECHE

DEPECHE

Alle de lækre & eksklusive styles fra Depeche har det tilfælles, at de er lavet i den allerbedste skind- og læderkvalitet til kvinder. Derfor MÅ du bare forkæle dig selv med modetøj lavet i det blødeste skind fra Depeche, som omfavner din krop som et blødt kram.

30 varer

pr. side

Depeche skindtøj ❤︎

Hos Kysthuset forhandler vi det lækreste skindtøj fra Depeche, som er kendt for de gode materialer, feminine detaljer og et råt, men stilrent design. De gode materialer betyder også at du kan bruge skindtøjet fra Depeche i mange år frem, da det har en lang levetid - faktisk så får læder items ofte en bedre pasform, jo mere du bruger dem, så det er jo helt fantastisk. Hos Depeche går funktionalitet og design hånd i hånd, både når det handler om tøj og accessories fra dette udsøgte brand. 

Hvem er Depeche?

Depeche startede sin historie på havnen i Horsens i 1999, hvor den danske CEO Janni Hørdum har formået at skabe et stærkt brand som både har fået stor success blandt modeelskere på det danske og på det internationale marked.

Hyppige spørgsmål til Depeche:

Har KYSTHUSET Depeche på tilbud eller har I en Depeche rabatkode?

Ja, vi kører af og til Depeche tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Depeche på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Depeche tøj og har I en størrelsesguide til Depeche?

Pasformen på Depeche er størrelsessvarende, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Depeche hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Depeche? Har KYSTHUSET hurtig levering på Depeche?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Depeche, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.