COPENHAGEN MUSE

COPENHAGEN MUSE

Er du på jagt efter noget eksklusivt og elegant? Så kan du her på siden finde lige netop det du søger fra brandet Copenhagen Muse. Alt fra feminine bluser, bløde strikbluser til elegante kjoler og stilfulde bukser. Copenhagen Muse udtrykker selv deres passion for deres stil således: “Copenhagen Muse or Nothing”.

10 varer

pr. side

Copenhagen Muse ❤︎

Copenhagen Muse er dygtige til noget af det, vi sætter høj pris på: Nemlig til at kombinere eksklusive elegante snit og detaljer med den afslappede, nordiske stil, hvor komfort er i højsæde. For tøj skal ikke kun være flot, men også behageligt at have på, og det har Copenhagen Muse virkelig forstået. 

Copenhagen Muse arbejder i den forbindelse med at skabe kontraster i deres kollektion, hvor eksempelvis rå tekstiler kombineres med mere fine materialer, og chunky trøjer matches med feminine flæsenederdele. Og så er de super gode til at levere tøj af høj kvalitet til en fornuftig pris.

Copenhagen Muse - Elegant og internationalt

Copenhagen Muse arbejder med et udtryk der er internationalt og elegant med fokus på den kvindelige silhuet, ligesom der leges med kontraster og materiale mix – det rå og det delikate, det oversize og det tætsiddende snit, dyreprints og tern.

”Effortless fashion meets a night out in Paris” er keywords i Copenhagen Muses første kollektion, hvor oversize mohairstrik møder workwear bukser med brede ben, pencil skirts, den delikate blonde top og den ternede uldfrakke der kan holde kulden fra nord væk.
 

Copenhagen Muse hos KYSTHUSET

Kan vi hjælpe dig videre på din shoppingtur hos Kysthuset.com? Så send os gerne en mail eller ring til vores kundeservice. Du er altid velkommen - både hvis du skal have hjælp til størrelse eller stil på tøjet. Har du lyst, så kan du melde dig ind i vores kundeklub og modtage 10% rabat hver eneste gang du handler hos KYSTHUSET. 

Vi arbejder hver dag på at inspirere dig med mode og stil. Derfor kan du hver dag finde nye og håndplukkede styles sammensat i lækre outfits på vores Instagramprofil og Facebookside