COPENHAGEN MUSE

COPENHAGEN MUSE
8 vare(r)
8 vare(r)

COPENHAGEN MUSE måtte vi bare have med i vores sortiment

COPENHAGEN MUSE er dygtige til noget af det, vi sætter høj pris på: Nemlig til at kombinere elegante snit og detaljer med den afslappede, nordiske stil, hvor komfort er i højsæde. For tøj skal ikke kun være flot, men også behageligt at have på, og det har brandet virkelig forstået. COPENHAGEN MUSE arbejder i den forbindelse med at skabe kontraster i deres kollektion, hvor eksempelvis rå tekstiler kombineres med mere fine materialer, og chunky trøjer matches med feminine flæsenederdele. Og så er de supergode til at levere tøj af høj kvalitet til en fornuftig pris.

COPENHAGEN MUSE viser med deres første ready-to-wear kollektion at de er dygtige til noget af det vi sætter stor pris på, nemlig til at kombinere elegante snit og detaljer med den afslappede nordiske stil, hvor komfort er i højsædet. For tøj skal ikke kun være flot, men også behageligt at have på, og det har brandet virkelig forstået.

COPENHAGEN MUSE - Elegant og internationalt.

COPENHAGEN MUSE arbejder med et udtryk der er internationalt og elegant med fokus på den kvindelige silhuet, ligesom der leges med kontraster og materiale mix – det rå og det delikate, det oversize og det tætsiddende snit, dyreprints- og tern, osv.

”Effortless fashion meets a night out in Paris” er keywords i COPENHAGEN MUSEs første kollektion, hvor oversize mohair strik møder workwear bukser med brede ben, pencil skirts, den delikate blonde top og den ternede uldfrakke der kan holde kulden fra nord væk.

Kan vi hjælpe dig videre på din shoppingtur hos Kysthuset.com? Så send os gerne en mail eller ring til vores kundeservice i hverdagene mellem kl. 09.00-15.00 på henholdsvis kundeservice@kysthuset.com og +45 42 40 52 07.