Comfy Copenhagen

Comfy Copenhagen

Comfy Copenhagen er et dansk tøjmærke, der markerer sig som en af de stærkeste repræsentanter for den fremtrædende trend, der kombinerer moderigtigt tøj med høj komfort. Som mærket selv beskriver det, så leverer de slow wear med en comfy rock attitude, så du kan føle dig både godt tilpas og smart i tøjet. Ejeren og designeren bag Comfy Copenhagen er selv en ægte rock-chick, og derfor er alle styles navngivet efter titler på rock sange.

Ønsker du tøj i bløde materialer og med et rummeligt snit i afslappende cool designs, så anbefaler vi dig i høj grad at se nærmere på vores mange skønne Comfy Copenhagen tilbud lige her på siden. Udvalget omfatter både kjoler, bukser, bluser, skjorter og T-shirts med rummelige størrelsesangivelser, der kan bevirke, at du skal vælge en mindre størrelse end normalt.

30 vare(r)
30 vare(r)

I tøj fra Comfy Copenhagen føler du dig altid godt tilpas

Som navnet også antyder, så har komforten det absolutte fokus hos Comfy Copenhagen. Alt tøjet er derfor lavet i de skønneste og blødeste materialer, der sikrer dig den mest optimale komfort. Tøjets designs er moderne og trendy, hvilket gør det perfekt til hverdagsbrug - hvad end du skal på arbejde eller spise en afslappende middag med veninderne eller familien.

De nedtonede farver er oftest at finde i tøjet fra Comfy Copenhagen, og derfor kan deres forskellige styles kombineres på flere måder, så du kan skabe et komplet Comfy Copenhagen-look. Samtidig gør den klassiske stil med et råt twist det muligt for dig at sammensætte tøjet med stort set lige den påklædning og de accessories, du ønsker.

Komfortabelt tøj til arbejde og fritid

Vi går på arbejde fem dage i ugen og er afsted rigtig mange timer i træk. Derfor synes vi hos KYSTHUSET det er på sin plads at forkæle sig selv med noget behageligt arbejdstøj, som du tilmed har lyst til at smide dig på sofaen i, når du kommer hjem efter en lang dag. Det har du mulighed for med tøj fra Comfy Copenhagen. Her kan du gå efter et enkelt og nedtonet udtryk ved eksempelvis at iklæde dig nogle behagelige bukser og en T-shirt eller bluse.

Du kan med fordel også vælge en af de skønne Comfy Copenhagen kjoler, der er perfekte til arbejds- og hverdagsbrug. Det brede udvalg fra Comfy Copenhagen gør det altså muligt for dig at køre en helt casual stil, men det giver dig også mulighed for at opnå et mere formelt look.

Har du en afslappende hjemme-weekend i vente, som står på lange gåture og hygge med dem, du har kær? Så vil et par Comfy Copenhagen bukser og en bluse være helt perfekt. Her er du sikret en blød og lækker komfort, samtidig med at du ser anstændig ud, og dermed ikke behøver frygte at støde ind i bekendte eller fremmede, når du bevæger dig udenfor hjemmet. Til både hverdag og fritid er tøj fra Comfy Copenhagen altså et oplagt valg!

Kontakt os for nærmere vejledning

Har du spørgsmål til nogle af vores tøjmærker, er du velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på mail kundeservice@kysthuset.com eller på telefon +45 42 40 52 07. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik på gågaden i Odder, hvor du kan prøve det behagelige tøj på, inden du køber det med hjem.

Her på vores webshop har vi altid hurtig levering og gratis fragt ved køb over 399 kr. Tilmeld dig desuden KYSTHUSETs kundeklub – så får du 10% på alle dine online køb til normalpris.