CO´COUTURE

CO´COUTURE

CO’COUTURE er nordisk coolness og fransk finesse kombineret ved hjælp af kontraster: Fine tekstiler og feminine prints og flæser får modspil af enkle snit, seje detaljer og rå tekstiler der tilsammen giver et powerfuldt udtryk, der passer perfekt til den moderne kvinde.  

16 varer

pr. side

Co’couture - trendy tøj med et strejf af Paris

Co’couture er et dansk designbrand fra 2015, der mixer nordisk enkelhed med french chicness. Brandet designer til kvinder, der vil være med på tidens trends, og som samtidig sætter pris på unikke detaljer og personlig stil. Sagt på en anden måde henvender Co’couture sig til kvinder, der elsker trendy tøj med kant. Co’couture er en fantastisk måde altid at have en garderobe på, som er opdateret på de nyeste tendenser. Designteamet bag Co’couture elsker at lege med farver, mønstre og prints, hvilket skaber glade og interessante kollektioner. Co’couture ønsker, med deres tøj, at give dig muligheden for at udtrykke din personlige power. 

Co’couture kjoler

En Co’couture kjole er veldesignet med fokus på stærk æstetik, der gør kvinden til midtpunktet, samtidig med at kjolen stjæler en del blikke. Co’couture bruger flotte prints i forskellige stilarter til deres kjoler, derfor har de kjoler til mange forskellige lejligheder. De har gode kjoler til både fest og hverdag. De har samtidigt været dygtige til at gøre deres kjoler både behagelige og praktiske uden at gå på kompromis med de elegante detaljer. 

Co’couture t-shirts 

Hvis du elsker lækre t-shirts med flotte prints, er du nødt til at tjekke de mange Co’couture t-shirts hos Kysthuset. Her finder du både enkle ensfarvede t-shirts i masser af flotte nuancer og t-shirts med flotte nytænkende prints. En Co’couture t-shirt med print er en perfekt måde at give dit look mere kant. Du kan altid finde et motiv, som passer til lige netop din personlige stil. Deres t-shirts kan styles til både den feminine, rå, klassiske eller sporty stil, så du har alle muligheder for at forelske dig i en Co’couture t-shirt. 

co´couture

Shop co’couture til fornuftige priser hos KYSTHUSET 

Co’couture leverer høj kvalitet til en overkommelig pris, hvor alle kan være med. Og mange af deres styles kan kombineres på kryds og tværs, så du igen og igen kan style tøjet på nye måder, ligesom du har mulighed for at sammensætte tøjet til dit helt eget udtryk. Derudover får du en garderobe, der kan bruges til både hverdag og fest. Co’coutures kollektioner byder på de smarteste nederdele med og uden print, smukke bluser, elegante skjorter og lækre T-shirts i behagelige og bløde kvaliteter. Desuden indeholder de flotte kjoler, der altid stjæler et blik eller to. 

KYSTHUSET har et godt udvalg af Co’coutures nederdele, bluser og kjoler i mange farver og styles. Eftersom Co’couture har seks årlige kollektioner, får vi løbende nyt fra mærket året rundt, og derfor har vil altid styles fra mærket, der afspejler tidens trends.