Co'couture

Co'couture

Co’couture, der et nyt dansk designmærke, blev grundlagt i 2015 og er inspireret, som navnet fortæller, af French chic kombineret med nordisk enkelhed. Co’couture designer lækkert tøj i et updated look og med et mix af vovede detaljer og fine kvaliteter til kvinder og piger, der gerne vil følge moden og samtidig vise et unikt udtryk. 

Co’couture er feminin mode blandet med power i materialer i høj kvalitet og til en overkommelig pris. Mange af deres styles kan kombineres på kryds og tværs, og derved give forskellige udtryk. I Co’coutures kollektioner finder du de fineste og smarteste nederdele med og uden print, bluser, skjorter og t-shirts i behagelig og blød kvalitet, flotte kjoler som fx den lange Sunrise, som du kan bruge med og uden bælte.

1-48 of 65
Tilbud
-40%
Cocouture bluse Signet Tee, Navy-20
XS S M

Normalpris: 399,95 kr

Special Price 240,00 kr

Tilbud
-40%
Co'couture bluse - Coco Pernille Flower Shirt, Black
XS S M

Normalpris: 399,95 kr

Special Price 240,00 kr

Tilbud
-40%
Cocouture nederdel Animal glitter Mesh Skirt, Cognac-20
XS S M L

Normalpris: 699,95 kr

Special Price 420,00 kr

Tilbud
-40%
Co'couture bluse - New Cosma Couture Tee, Raspberry
M

Normalpris: 399,95 kr

Special Price 240,00 kr

Tilbud
-50%
Co'couture bluse - New Cosma Couture Tee, Yellow
XL

Normalpris: 399,95 kr

Special Price 200,00 kr

Tilbud
-40%
Co'couture kjole - Mahal Kimono Dress, Black Floral
M

Normalpris: 699,95 kr

Special Price 420,00 kr

Tilbud
-50%
Co'couture bluse - Martina Tunic, White
XS

Normalpris: 499,95 kr

Special Price 250,00 kr

1-48 of 65

Co’couture nederdele, bluser og kjoler

Hos KYSTHUSET har vi sammensat et godt udvalg af Co’couture nederdele, bluser og kjoler i mange farver og styles. Eftersom Co’couture har seks årlige kollektioner, får vi løbende nyt fra mærket året rundt der passer til tidens trends.

Co’couture stilen er inspireret af den skandinaviske enkelthed og French chic styling, og mange af deres styles er designet til at passe sammen i forskellige farvekombinationer. Det giver mange forskellige kombinationsmuligheder og en garderobe, der kan bruges til både hverdag og fest.

KYSTHUSET – Moderigtigt tøj, sko og accessories

Hos KYSTHUSET har vi moderigtigt tøj, sko og accessories til enhver kvindes garderobe. Uanset om du leder efter sæsonens musthaves eller tidløse klassikere, har vi noget for enhver smag. Vi forhandler blandt andet et bredt sortiment af skønne kjoler og nederdele, de flotteste kimonoer i smukke farvenuancer og klassiske t-shirts og bluser fra vores store udvalg af mærker.

KYSTHUSET fører mange populære brands i vores sortiment. Du kan fx finde skønne styles fra det trendy brand Neo Noir, smukke kimonoer, bluser og kjoler fra det bæredygtige danske brand Sissel Edelbo, klassiske bukser fra FIVEUNITS, trendy sko og støvler fra Shoe the Bear og Billi Bi, samt fine tasker i flere farver fra Daniel Silfen.

Som medlem af KYSTHUSETs kundeklub får du 10% rabat på alle dine køb af varer til normalpris og du får løbende tilsendt nyhedsbreve med nyheder om de seneste modetrends, gode tilbud, inspiration og mulighed for at deltage i konkurrencer med lækre præmier.

Står du og skal bruge en gave i form af et par bukser med perfekt pasform eller en skøn bluse, så tilbyder KYSTHUSET gratis gaveindpakning. Når du køber for over 399,- på kysthuset.com sender vi din ordre fragtfri og du har naturligvis 14 dages fuld returret.

Har du spørgsmål til et af vores mange brands eller har du brug for anden hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere i kundeservice eller besøge os i vores fysiske butik på gågaden i Odder.