BRUUNS BAZAAR

BRUUNS BAZAAR

Siden 1994 har Bruuns Bazaar været med til at sætte standarden for skandinavisk mode. Deres kollektioner afspejler moderne enkelthed, cool komfort og en afslappet elegance, der er grundlaget for den skandinaviske æstetik, som det danske brand er kendt og elsket for.

31 vare(r)
Tilbud
50%
Bruuns Bazaar kjole - Dianella Ezrah Dress, Gray Down
34 36 38

Normalpris: 1.298,00 kr

Special Price 649,00 kr

Tilbud
40%
Bruuns Bazaar kjole - Diantha Wyatt Dress, White Pepper
38

Normalpris: 1.498,00 kr

Special Price 898,00 kr

Tilbud
40%
Bruuns Bazaar bluse - Diantha Willa Blouse, White Pepper
36 40

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 599,00 kr

Tilbud
30%
Bruuns Bazaar skjorte - Amara Bruun Shirt, Stribe
40 44

Normalpris: 798,00 kr

Special Price 559,00 kr

Tilbud
50%
Bruuns Bazaar bluse - Liliane Alice Shirt, Tiger's Eye
34 38 40

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 499,00 kr

Tilbud
50%
Bruuns Bazaar bukser - Liliane Cannon Pant, Tiger's Eye
38

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 499,00 kr

Tilbud
70%
Bruuns Bazaar bluse - Dianella Cooper Shirt, Gray Down
34 38 40 42

Normalpris: 798,00 kr

Special Price 239,00 kr

Tilbud
70%
Bruuns Bazaar kjole - Dianella Davida Dress, Gray Down
34 38

Normalpris: 1.298,00 kr

Special Price 389,00 kr

Tilbud
70%
Bruuns Bazaar kjole - Celosia Humble Knit Dress, Summer Melon
M L

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 299,00 kr

Tilbud
70%
Bruuns Bazaar kjole - Celosia Humble Knit Dress, Black
S L

Normalpris: 998,00 kr

Special Price 299,00 kr

Tilbud
50%
Bruuns Bazaar bukser - CindySus Dagny Pant, Kit
32

Normalpris: 798,00 kr

Special Price 399,00 kr

Tilbud
70%
Bruuns Bazaar bukser - CindySus Ciry Pants, Tigers Eye
42

Normalpris: 798,00 kr

Special Price 239,00 kr

31 vare(r)

Bruuns Bazaar ❤︎

Mærket et af de mest anerkendte modehuse i Danmark og en favorit hos mange kvinder. Bruuns Bazaars historie begyndte i 1994, da brødrene Bruun realiserede deres ambitioner om at starte et modehus bygget på den klassiske skandinaviske designstil. De var det første brand, der præsenterede verden for den skandinaviske stil, som vi kender i dag.

Bruuns Bazaar oplever meget succes internationalt, hvor de leverer produkter til over 20 lande. De blev i 1999 det første danske fashion brand, som var en del af den officielle showkalender i Paris. Bruuns Bazaars kreative designchef har sågar vundet flere priser, bl.a. en Elles Style Adward for Designer of the Year.

Bruuns Bazaar tøj er minimalistisk perfektion

Hos Bruuns Bazaar er udtrykket klassisk med et trendy twist. Brandets styles er enkle og stilrene med diskrete prints. Hver detalje er bearbejdet til perfektion, og der er virkelig kælet for de små finesser. Her går man ikke på kompromis med kvaliteten. De minimalistiske og feminine silhuetter gør, at du får tidløs beklædning, som vil kunne bruges i mange år frem. Søger du klassiske styles, så anbefaler vi dig i høj grad at gå på opdagelse blandt de skønne designs fra Bruuns Bazaar her på siden, som du endda får til en overkommelig pris.

Brandets hovedfokus er at designe smukke og unikke styles, hvor der udelukkende anvendes gode materialer, og begejstringen for designmæssig perfektion kan ses og mærkes. De enkle snit og stilrene linjer stiller høje krav til designerne hos Bruuns Bazaar, da de ikke kan gemme sig bag en masse folder og bling-bling. Derfor vil du helt sikkert bemærke udstrålingen af god kvalitet, når du køber tøj fra Bruuns Bazaar - dette gælder både i udformningen af designs med raffinerede detaljer, den skræddersyede pasform og det altid lækre materialevalg.

Bruuns Bazaar skaber bæredygtig mode

Bruuns Bazaar gør en stor indsats for at være bæredygtige. De har sat en målsætning om at bruge bæredygtige materialer til 100% af deres styles før 2022. Bruuns Bazaar mener, at det er et område, hvor virksomheden kan gøre en stor forskel. Bæredygtighed er en del af Bruuns Bazaars DNA, men det er samtidig vigtigt for brandet ikke at gå på kompromis med design og kvalitet. Bæredygtighed betyder også at bruge sit tøj i længere tid og derfor er kvalitet samtidig et af deres indsatsområder.

Bruuns Bazaar har tøj til alle sæsoner

Er du vild med Bruuns Bazaar, så vil du kunne finde tøj til alle årets sæsoner. Brandet designer nemlig tøjkollektioner til garderoben hele året rundt, hvor du både kan finde skjorter, t-shirts, kjoler, frakker, bukser, nederdele, cardigans, striktrøjer, osv. Ønsker du at pifte dit outfit op til en bestemt anledning eller en helt særlig begivenhed, kan du ubesværet kombinere de stilfulde styles med et par lækre støvler eller nogle trendy sneakers samt nogle dekorative accessories.

Hvem er Bruuns Bazaar?

Bruuns Bazaar er et dansk brand, som har haft stor success siden 1994. Kendetegn for Bruuns Bazaar er et karakteristisk, minimalistisk og skandinavisk design, hvor kunden altid er i fokus. Mest fantastisk af det hele er at du får de fantastiske styles til en overkommelig pris. 

Bruuns Bazaar hos KYSTHUSET

Hver dag viser vi mange forskellige styles og outfits frem på KYSTHUSETs Instagram og Facebook og her vil du også kunne se uimodståelige items fra Bruuns Bazaar. Vi håber på at kunne inspirere dig til at få tilført nyt liv til din garderobe. 

Hyppige spørgsmål til Bruuns Bazaar

Har I Bruuns Bazaar på tilbud eller en Bruuns Bazaar rabatkode?

Ja, vi har af og til Bruuns Bazaar på tilbud. Ellers kan du altid få 10% kundeklubrabat på ikke nedsatte varer, når du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Du får automatisk tilføjet din 10% rabatkode til din kurv, når du er logget ind. Og det fedeste af det hele er, at du får rabat hver eneste gang du handler. 

Hvordan er pasformen på Bruuns Bazaar tøj og har I en størrelsesguide til Bruuns Bazaar?

Pasformen på Bruuns Bazaar tøj er størrelsessvarende. Du kan søge mere hjælp ved enten at se vores størrelsesguide eller kontakte vores kærlige kundeservice

Kan jeg få gratis fragt på Bruuns Bazaar? Har KYSTHUSET hurtig levering på Bruuns Bazaar?

Ja, du kan få gratis fragt på Bruuns Bazaar, hvis du shopper for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Vi tilbyder hurtig levering på 1-2 hverdage til din nærmeste pakkeshop.