BRUUNS BAZAAR

BRUUNS BAZAAR

Siden 1994 har Bruuns Bazaar været med til at sætte standarden for skandinavisk mode. Deres kollektioner afspejler moderne enkelthed, cool komfort og en afslappet elegance, der er grundlaget for den skandinaviske æstetik, som det danske brand er kendt og elsket for.

Hos Bruuns Bazaar er udtrykket klart og tydeligt, hvilket altid opleves i form af enkle og stilrene designs. Hver detalje er skabt til perfektion, og der er virkelig sans for de små finesser, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. De minimalistiske og feminine silhuetter gør, at du får en tidsløs beklædning, som vil kunne bruges i mange år frem. Søger du klassiske styles, så anbefaler vi dig i høj grad at gå på opdagelse blandt de skønne designs fra Bruuns Bazaar her på siden, som du endda får til en overkommelig pris.  

38 vare(r)
Tilbud
-50%
Bruuns Bazaar nederdel - Tullah Palma Skirt, Black
36 40

Normalpris: 1.499,95 kr

Special Price 750,00 kr

Tilbud
-40%
Bruuns Bazaar kjole - Tami Rosie Dress, Brown Bordeaux
36 38 40 42

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 600,00 kr

Tilbud
-40%
Bruuns Bazaar bluse - Liva Blouse, Dark Forest
36 38

Normalpris: 799,95 kr

Special Price 480,00 kr

Tilbud
-40%
Bruuns Bazaar bluse - Ines Cava Top, Black
38

Normalpris: 799,95 kr

Special Price 479,95 kr

Tilbud
-40%
Bruuns Bazaar kjole - Ines Frea Dress, Black
38

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 600,00 kr

Tilbud
-40%
Bruuns Bazaar bluse - Liva Blouse, Blue Violette
40 44

Normalpris: 799,95 kr

Special Price 480,00 kr

Tilbud
-40%
Bruuns Bazaar kjole - Liva Jennifer Dress, Black
36 40

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 600,00 kr

38 vare(r)

Bruuns Bazaar - Et af Skandinaviens absolutte topbrands

Brandets hovedfokus er at designe smukke og unikke styles, hvor der udelukkende anvendes gode materialer, og begejstringen for håndlavet perfektion kan ses og mærkes. De enkle snit og stilrene linjer stiller høje krav til designerne hos Bruuns Bazaar, da det ikke er muligt for dem at gemme sig bag en masse folder og bling-bling. Derfor vil du for alvor mærke betydningen af god kvalitet, når du køber tøj fra Bruuns Bazaar - dette gælder både i udformningen af deres designs med raffinerede detaljer, den skræddersyede pasform og det altid lækre materialevalg.

Er du vild med Bruuns Bazaar, så vil du kunne finde tøj til alle årets sæsoner. De designer nemlig tøjkollektioner til garderoben hele året rundt, hvoriblandt du både kan finde T-shirts, kjoler, frakker, bukser, nederdele, striktrøjer osv. Ønsker du at pifte dit outfit op til en bestemt anledning eller en helt særlig begivenhed, kan du ubesværet kombinere de stilfulde styles med et par lækre støvler eller nogle trendy sneakers samt nogle dekorative accessories.

Andre populære skandinaviske brands hos KYSTHUSET.com

Bruuns Bazaar er ikke det eneste populære brand i vores sortiment, der leverer tøj i en skarp skandinavisk stil. Vi forhandler blandt andet også mærker som InWear og Part Two, der har det tilfælles med Bruuns Bazaar, at de altid laver nogle moderne kollektioner, hvor klassiske og tidsløse designs er det grundlæggende omdrejningspunkt.

Hvis du ikke kunne finde det, du søgte her på siden, kan du med fordel udforske vores mange andre tøjmærker og dykke ned i udvalgte designs fra både danske og udenlandske brands. Du vil helt sikkert kunne finde masser af skønne styles, der vil falde i netop din smag.

Har du spørgsmål til vores udvalg af modetøj, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på mail kundeservice@kysthuset.com eller på telefon +45 42 40 52 07. Vi byder dig også meget velkommen i vores fysiske butik på gågaden i Odder, hvor du kan gå på opdagelse i hele vores sortiment og prøve dine favoritter på, inden du køber dem med hjem.