BLANCHE

BLANCHE

Blanche er på en rejse, hvor bæredygtig fashion fra hoved til tå er en mission. Faktisk har Blanche i 2021 lanceret, at de har indgået samarbejde med Svanemærket. De første certificerede items er fremme i januar kollektionen 2021. Wuhuu, så flot og et vigtigt statement! 

29 vare(r)
Tilbud
30%
BLANCHE hat - Denim Baret, Rinse Denim
OS

Normalpris: 499,95 kr

Special Price 349,00 kr

Tilbud
30%
BLANCHE kjole - Aurora Dress, Cinder
40

Normalpris: 1.499,95 kr

Special Price 1.049,00 kr

Tilbud
30%
BLANCHE strikcardigan - Sea Cardigan Knit, Beige
XS S M L

Normalpris: 1.199,95 kr

Special Price 839,00 kr

Tilbud
30%
BLANCHE strikcardigan - Sea Cardigan Knit, Midnight
XS S M L

Normalpris: 1.199,95 kr

Special Price 839,00 kr

Tilbud
40%
BLANCHE bukser - Adely Pants, Rinse Denim
34 40

Normalpris: 1.599,95 kr

Special Price 959,00 kr

Tilbud
30%
BLANCHE strikbluse - Hybrid LS Knit, Brown
XS S M

Normalpris: 1.699,95 kr

Special Price 1.189,00 kr

Tilbud
40%
BLANCHE strikbluse - Kuma Jumper Knit, Cinder
S/M M/L

Normalpris: 3.299,95 kr

Special Price 1.979,00 kr

29 vare(r)

 

Hvem er Blanche?

Designerne Melissa Bech og Mette Fredin skaber kontinuerligt et univers der leger med ikoniske feminine silhuetter med maskuline workwear-inspirerede detaljer. Blanches tøj er skåret således, at det flatterende smyger sig om kroppen og krammer de kvindelige former på alle de rigtige steder.

 

Blanche skaber tøj for kvinder, af kvinder

Fra start var visionen klar: Blanche skulle være et denim-brand der var bæredygtigt og med et feminint twist. Den økologiske bomuld er i centrum, så du kan bygge dit look op omkring disse items med resten af kollektionen. Den består blandt andet af klassiske skjorter, bløde strik i merinould og helt enkle bomuldst-shirts.

 

Bæredygtige Blanche

For Blanche, er godt design ikke bare varen, du står med i hånden, men hele vejen igennem processen. Brandet følger nogle af industriens strengeste regler og har nogle af de fineste certifikater, blandt andet SA8000 som er den ledende standard inden for social ansvarlighed på arbejdspladsen. Det dækker blandt andet over sundhed og sikkerhed, retten til en fagforening, diskrimination samt løn og længden af arbejdsdage.

Derudover er Blanche også Svanemærket. Det er et af de førende certifikater, der sikrer at forbrugeren kun får varer, der overholder nogle af de strengeste vilkår, når det kommer til miljøbelastning. De er lavet i tilsvarende økologiske materialer med GOTS-certificeringer og rene metervarer - på den måde kan tøjet bedre genanvendes.

 

Blanches populære design

Blanche betyder "hvid" på fransk og i det ligger en helt speciel symbolik, da mange mener, at det slet ikke er en farve i sig selv - at det er "rent ingenting". Hvilket er det designmæssige udgangspunkt for brandet: En ren tavle, en ny begyndelse. Blanche har en holistisk tilgang til tidløs mode. 

Fra brandets begyndelse har designerne sat sig for, at arbejde med det materiale som de selv kalder for "det fundamentale design", nemlig denim. Brandet går op i at designe klassiske denimstyles til kvinder. Samtidig er missionen at tilføje et raffineret udtryk til ready-to-wear mode. 

At brandet designer moderne tøj, er ikke det samme, som at brandet følger trends og designer tøj der kun holder i to sæsoner. Det moderne udtryk i brandets design er snarere en underliggende værdi i deres designfilosofi, som skaber en bundlinje af modernitet i deres valg af stof, farve og snit.

 

Blanche står for feminint og funktionelt

Engang var skjortejakker forbeholdt værksteder og det var utænkeligt at møde op på kontoret i en overshirt. Tiderne har heldigvis ændret sig og Blanche leverer en skjortejakke der er en værkfører værdig. Agusto Shirt er en klassisk skjortejakke med et vintage udtryk der kan styles med en hvid skjorte og nederdel eller med jeans for et mere workwear inspireret udtryk. 

Blanches design er skandinavisk minimalisme, når det er bedst. Designerne fokuserer på samspillet mellem tidens trends og det nedtonede udtryk fra den skandinaviske minimalisme, som vi kender den. Og resultatet taler for sig selv. De lækre t-shirts i organisk bomuld er essentielle items, der passer i enhver garderobe og som kan styles på et utal af måder. 

 

Find inspiration til din stil med Blanche

Hos KYSTHUSET går vi meget op i mode og vi elsker at vise de nyeste styles frem til jer andre modeinteresserede. Du kan tjekke vores Instagramprofil eller Facebookprofil ud, her viser vi nye og populære outfits frem. Vi håber, at du kan bruge vores styles til at få idéer til at pifte din egen garderobe op.

 

Bliv en del af KYSTHUSETs Kundeklub

Vi vil så gerne byde dig ind i varmen i vores helt egen fordelsklub. Når du melder dig ind i vores kundeklub bliver du forkælet med 10 % rabat hver gang du handler i butik og på webshop. Det gælder dog ikke på nedsatte varer. Oveni den fordelagtige rabat, så modtager du også KYSTHUSETs nyhedsbrev. Her kommer vi til at friste dig med håndplukkede nyheder og tilbud. Vi tør godt love dig, at de bliver svære at sige nej til. 

 

Skriv om KYSTHUSET på Trustpilot

Fortæl os, og andre kunder, om din oplevelse på Trustpilot, når du shopper på KYSTHUSETs webshop og i butikken. Vi vil så gerne høre fra dig, så vi kan bruge ris og ros til at blive endnu bedre i fremtiden.