BLACK COLOUR

BLACK COLOUR

Black Colour designer topmoderne tøj i boheme-stil, som ofte tiltrækker kvinder, som gerne vil skille sig ud. Et kendetegn for brandet er “value for money”, så du kan vide dig sikker på at få kvalitet til pengene her.

21 varer

pr. side

Hvem er Black Colour?

Det danske brand startede op i 2009 og er etableret af designeren Anette Skjødt Larsen. Designeren har sidenhen haft stor succes med tøj i en helt unik fashion identitet. Brandet startede med accessories og fik senere vokseværk og er gået ind i tøjbranchen. Kollektionerne bliver designet i Danmark og produceret hovedsageligt i Italien og Indien. 

 

Unikt tøj fra Black Colour

Alle de unikke design kan du får fingrene i til fornuftige priser, så det er let at forstå, at Black Colour er mange kvinders favorit. Mærket arbejder blandt andet med at sy gamle indiske sarier om til nederdele, toppe, kjoler og kimonoer, så man får et unikt stykke tøj. Black Colour kollektionerne har i løbet af de sidste 10 år udviklet sig i mange forskellige retninger, men altid med et unikt, eksklusivt og nutidigt touch. Black Colour taler til kvinder, som ikke er bange for at skille sig ud. 

 

Black Colour kjoler

Flere af Black Colours kjoler er syet af gamle sarier og findes i forskellige versioner som stropkjoler, kortærmede kjoler, langærmede kjoler, lange kjoler og korte kjoler. Her bruges det løse snit, etagesyninger, empiresnit og flæser på en charmerende måde. Kendetegnet ved kjolerne er det draperede og næsten skulpturelle udtryk. Mange kvinder føler sig godt tilpas i en draperet kjole, da folderne indrammer kroppen på en elegant og løstsiddende måde, der kan fjerne fokus fra eller skjule det overflødige. De løstsiddende kjoler fra Black Colour fungerer desuden genialt som lag på lag-tøj; over et par jeans eller et par leggings toppet med en strikbluse, en cardigan eller en blazer. Stropkjolerne er også smarte med en skjorte, en turtle neck eller en tynd strikbluse under.

 

Korte og lange Black Colour nederdele

Indiske sarier laves om til nederdele syet i etager og med elastik i taljen, og både de lange og korte nederdele kan dresses op og ned året rundt. Den korte nederdel er et oplagt valg, når sommersolen skinner, men kan også sagtens bruges i november. Der findes mange lune leggings, der er flotte under en miniskirt. Prøv eksempelvis et par Mos Mosh-skindleggings, et par leggings med glans eller et par glimmerleggings.

De lange nederdele/maxinederdele fra Black Colour kan også bruges året rundt. Om sommeren skærmer de for solen, og om vinteren holder de den værste vind og kulde på afstand. Er du vild med bohemelooket, så er en gulvlang Black Colour-nederdel ikke til at komme udenom, og det er en god lag-på-lag spiller, som du kan tilsætte en skjorte med en strikbluse eller en cardigan. Vil du skrue mere op for lagene, så prøv at bruge den lange nederdel med en skjorte og en stropkjole udover - eventuelt med et bælte og en blazer.

 

Black Colour cardigans

Black Colour cardigans til kvinder er perfekte over næsten enhver type beklædning som fx en kjole, skjorte eller en T-shirt. Desuden er en cardigan utrolig praktisk, idet den er hurtig at tage over sig og lige så nem at smide igen. Dette gælder både om sommeren og om vinteren. Om sommeren er det altid en god idé at have en cardigan med, når du skal være ude om aftenen. Der er ikke noget værre end at slutte en hyggelig sommeraften på terrassen med vennerne, fordi du sidder og fryser. Om vinteren er en cardigan rar at have på, når du er på farten og søger en praktisk beklædningsgenstand, som du hurtigt kan smide, når du igen har fået varmen. Uanset årstid er en cardigan fra Black Colour altså uundværlig!  

 

Det skal du vide, når du køber Black Colour tøj

Har du spørgsmål, når du shopper tøj fra Black Colour, så kontakt endelige vores kærlige kundeservice. Hos KYSTHUSET sidder vi klar til at guide og vejlede dig, når du vil opgradere din garderobe.

Vidste du, at hvis du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub, så får du 10% rabat på alle varer, som ikke er nedsat i forvejen? Vi mener selv, at det holder max! Du modtager også mange andre fordele, såsom vores nyhedsbrev med spændende tilbud og nyheder, så stay tuned!