BLACK COLOUR

BLACK COLOUR
13 vare(r)
13 vare(r)

Unikt tøj fra Black Colour

Sortimentet af tøj hos Kysthuset er ikke fuldendt uden det karakterfulde mærke, Black Colour. De præger modescenen på deres helt egen måde med eksotiske prints fra Indien, brændte farver og løse pasformer i en feminin stil med et drømmende univers, der leder tankerne hen på 1001 nats eventyr. Alt designes til fornuftige priser, så det er let at forstå, at Black Colour er mange kvinders favoritmærke. Mærket arbejder blandt andet med at sy gamle indiske sarier om til nederdele, toppe, kjoler og kimonoer, så man får et unikt stykke tøj. Brandet startede med tilbehør, men har siden fået vokseværk og er gået ind i tøjbranchen. 

 

Korte og lange nederdele

Indiske sarier lave om til nederdele syet i etager og med elastik i taljen, og både de lange og korte nederdele kan dresses op og ned året rundt. Den korte nederdel er et oplagt valg, når sommersolen skinner, men kan også sagtens bruges i november. Der findes mange lune leggings, der er flotte under en miniskirt. Prøv eksempelvis et par Mos Mosh-skindleggings, et par leggings med glans eller et par glimmerleggings.

De lange nederdele/maxinederdele fra Black Colour kan også bruges året rundt. Om sommeren skærmer de for solen, og om vinteren holder de den værste vind og kulde på afstand. Er du vild med bohemelooket, så er en gulvlang Black Colour-nederdel ikke til at komme udenom, og den er en god lag på lag-spiller, som du kan tilsætte en skjorte med en strikbluse eller en cardigan. Vil du skrue mere op for lagene, så prøv at bruge den lange nederdel med en skjorte og en stropkjole udover - eventuelt med et bælte og en blazer.

Kjoler

Flere af Black Colours kjoler er syet af gamle sarier og findes i forskellige versioner som stropkjoler, kortærmede kjoler, langærmede kjoler, lange kjoler og korte kjoler. Her bruges det løse snit, etagesyninger, empiresnit og flæser på en charmerende måde, og kendetegnet ved kjolerne er det draperede og næsten skulpturelle udtryk. Mange kvinder føler sig godt tilpas i en draperet kjole, da folderne indrammer kroppen på en elegant og løstsiddende måde, der kan fjerne fokus fra eller skjule det overflødige. De løstsiddende kjoler fra Black Colour fungerer desuden genialt som lag på lag-tøj; over et par jeans eller et par leggings toppet med en strikbluse, en cardigan eller en blazer. Stropkjolerne er også smarte med en skjorte, en turtle neck eller en tynd strikbluse under.