BIRGITTE HERSKIND

BIRGITTE HERSKIND

Birgitte Herskind er et nyere dansk brand grundlagt i 2013. Vi elsker hendes fortolkninger af seneste trend, som kombinerer lækre materialer, flotte prints og detaljer og gode kvaliteter til priser, der er yderst attraktive i forhold til kvaliteten.

13 vare(r)
13 vare(r)

Birgitte Herskind – Klassisk nordisk stil møder det moderne

I 2013 startede designer Birgitte Herskind sit eget design studio i København. De københavnske gader har altid været en stor inspiration for Birgitte, og er kilden til hendes detalje- og farverige styles. Birgitte Herskind har skabt stor succes for sig selv og virksomheden. Hendes take på nordisk stil sælges bl.a. til modebevidste lande som Holland, England, Canada og USA.

Birgitte Herskind udlever sin drøm om at lave højkvalitetstøj til kvinder, som sætter pris på gode materialer, og designs som kombiner det klassiske med det cool. Birgitte Herskind er kendt for sin minimalistiske stil, som inkorporerer nytænkende feminine prints, der viser hendes sammenspil mellem det klassiske og det moderne. Styles fra Birgitte Herskind er altid lavet i et eksklusive og elegant design af gode materialer. Kvaliteten er hendes højeste prioritet, så hun får det næsten altid produceret i Europa af italienske metervarer.

Birgitte Herskind tøj er perfekt til fest og hverdag

Hvis du leder efter et outfit til en fest vil du altid kunne finde en skøn Birgitte Herskind kjole som passer til lejligheden. Ellers kan du sammensætte en af hendes smarte nederdel med en flot trøje.

Når du køber Birgitte Herskind tøj, uanset om det er bukser, nederdele, skjorter eller toppe, får du et brugbart stykke tøj, som både kan bruges til fest og i dagligdagen. Samtidig er Birgitte Herskind tøj altid brugbart i flere sæsoner, og er derfor et glimrende stykke designertøj at investere i, da du kan have det i garderoben flere år frem.

Få 10% rabat på Birgitte Herskind

Hos Kysthuset har vi desuden af og til tøj fra Birgitte Herskind med på vores udsalg. Ellers giver vi altid 10% rabat på ikke nedsatte vare, hvis du tilmelder dig vores kundeklub.