BETA STUDIOS

BETA studios

Forkæl dig selv med det blødeste kram fra vores uimodståelige og elegante 100% cashmere strikbluser fra BETA studios. BETA studios får dig til at skille dig ud med strikvarer af den højeste kvalitet. Brug disse items hele sæsonen... både på kølige vinterdage og friske forårsdage!

13 varer

pr. side

Hvem er BETA studios?

I København ligger brandet BETA studios, som forhandler cashmere produkter i høj kvalitet til modebevidste kvinder. Produkterne henvender sig til chikke kvinder, som vil forkæle sig selv med luksus og high-end varer. Hos BETA studios møder udsøgt design ekseptionel bæredygtighed og kvalitet, og hvem er ikke vild med det? De lækre styles, du finder her på siden, kan både bruges som et casual look på afslappende dage og som en del af dit yndlings hverdagsoutfit, når du skal på job.

Design filosofi

Garnet, som BETA studios bruger, bliver lavet i høj kvalitet på små lokale farme i Mongoliet og det afspejles især i garnets blødhed og komfort. Varerne bliver udelukkende fremstillet af eksperter, som hver især har hver deres kerneekspertise. BETA studios værdsætter et unikt og tidløst design, som de forkæler deres kunder med. Teamet bag BETA studios brænder for at skabe smukt og bæredygtigt tøj af den bedste kvalitet som holder hele livet igennem med enkel og nem vedligeholdelse.

Klassiske strikbluser

Er du til luksus? Blødt, fluffy og ren cashmere er hvad strikken kan byde på. Wauw, en fantastisk følelse at hoppe i sådan en lækker sag. Fuldend dit outfit med smukke accessories. Så er du klar til en dag i selvforkælelsens tegn, hvor du uden tvivl vil føle dig smuk og komfortabel.

Stjæl stilen

Få inspiration til din personlige garderobe på vores Instagram profil, hvor vi dagligt sammensætter outfits og poster alt fra smukke sofistikerede sæt til upolerede og rå styles. Du finder både trendy modetøj til de afslappede dage i en varm strik og til de vigtige forretningsmøder med mere kant. Hvis du er interesseret i en vare kan du via vores links hurtigt og nemt blive ledt over til hjemmesiden, hvor du finder mere info om de enkelte varer. På hjemmesiden kan du selvfølgelig browse rundt og finde dit næste must-have fund til din garderobe.

 Få 10 % rabat hver gang du handler

Du kan blive medlem af KYSTHUSETs favorable kundeklub og få 10 % rabat på alle ikke nedsatte varer hver gang du shopper. Skynd dig at gå på jagt efter dine yndlingsvarer på webshoppen. Du vil også blive overrasket med spændende nye tilbud på webshoppen hver uge. Du behøver ikke lede længe efter vores varer på udsalg, du finder nemlig alle vores uimodståelige udsalgsvarer lige her. Vi sidder hver dag og leder efter upcoming sko, tøj og accessories til den moderne kvinde. Vi gør vores ypperste for ikke at skuffe dig hverken på kvalitet, stil eller pris.

Modtag tips og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få de bedste tilbud og rabatter direkte i din indbakke. Du kan se nyheder fra dine yndlings brands og blive inspireret til hvordan du for eksempel kan sammensætte din basisgarderobe. Bliv også tippet om alle vores konkurrencer, giveaways og events, så du ikke går glip af noget - vi skal jo passe på vores allesammens FOMO (Fear of Missing Out).

Spørg os

Tøv endelig ikke med at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om, når du shopper tøj, sko og accessories. Vores kompetente og kærlige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med lige det, du har brug for på enten mail [email protected] eller på telefon +45 42 40 52 07 på alle hverdage mellem 08.00-15.00. Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Rosengade 37, 8300 Odder. Vi står klar til at guide og vejlede dig, så du kommer hjem med lige netop de varer som er et must-have for dig!