AMERICANDREAMS

AMERICANDREAMS

Er du (også) helt vild med strik? Skal du altid liiige mærke kvaliteten af den der striktrøje? Så er Americandreams et slaraffenland for dig. Det danske brand specialiserer sig nemlig i strik af højeste kvalitet - du vil ikke blive skuffet!

8 vare(r)
8 vare(r)

Americandreams ❤︎

Americandreams er inspireret af den moderne kvinde i samspil med naturen og en verden af drømme. POSITIVE VIBES ONLY - brandet går meget op i at udstråle positivitet, som kan ses i de farverige og smukke designs. 

Dunbløde Americandreams striktrøjer

Gå sommeren i møde med en striktrøje fra Americandreams, som fås i mange flotte pastelfarver. De ekstraordinære striktrøjer er lavet af eksklusive materialer, nemlig hele 78% mohair, 18% polyamid og 4% uld og fås til en usædvanligt god pris materialerne taget i betragtning.

Hvem er Americandreams?

Americandreams’ kollektioner bliver designet i København, men de fantastiske styles bliver fremstillet i Italien. Og det er bestemt et plus - Made in Italy betyder altid høj kvalitet. Designerne lægger altid vægt på at lave unikke og tidløse detaljer i materialer, som føles varme og yderst bløde mod din hud. 

Americandreams hos KYSTHUSET

Americandreams er det perfekte valg til de kølige sommeraftener, hvor du kan hoppe i en dejlig blød strik over din kjole eller som en del af dit yndlings outfit i efteråret. Mangler du inspiration til hvordan du skal sammensætte dine styles fra Americandreams, så tag et kig på KYSTHUSETs Instagram eller Facebook, hvor du uden tvivl vil finde en bunke lækre outfits, hvor vi har stylet items fra Americandreams. 

Hyppige spørgsmål til Americandreams:

Har KYSTHUSET Americandreams på tilbud eller har I en Americandreams rabatkode?

Ja, vi kører af og til Americandreams tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Americandreams på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Americandreams tøj og har I en størrelsesguide til Americandreams?

Pasformen på Americandreams er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Americandreams hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Americandreams? Har KYSTHUSET hurtig levering på Americandreams?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Americandreams, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.

Trustpilot