PAULA BEACHWEAR

PAULA BEACHWEAR

Her på siden finder du badetøj af høj kvalitet fra Paula Beachwear til alle kvinder med og uden feminine former. Investér i en smuk badedragt eller bikini, som kan følge dig i flere sæsoner.

7 varer

pr. side

Paula Beachwear ❤︎

Vi vil allesammen gerne føle os godt tilpas, når vi har badetøj på enten på stranden eller i svømmehallen (læs: spa’en) ;-) Og dét er noget, som Paula Beachwear kan hjælpe med - du får fashionabelt badetøj som er perfekt skåret og har et perfekt fit. 

Paula Beachwear badedragt med et feminint touch

Paula Beachwear er mest kendt for sine populære badedragter, som er elsket af kvinder rundt omkring i hele verden. Badedragten kan have flere funktioner, den giver nemlig også et fedt look som sommertop med et par shorts til. 

Paula Beachwear - en stilfuld bikini

Paula Beachwear har også et fantastisk udvalg af bikinier, som sidder enormt behageligt og støtter alle de rigtige steder på kroppen. Vi ved alle, at når det gælder en badedragt eller en bikini, så er komforten bare det vigtigste - så derfor er kvaliteten helt i top hos Paula Beachwear. 

Paula Beachwear - en drøm om en endeløs sommer

Iværksætteren bag designet beskriver badedragten således:

Ikke alene er badedragten et stykke tøj, hvor en kvinde afslører sig næsten nøgen i offentligheden. Det er også en beklædningsgenstand ladet med følelser og forventninger. En badedragt bringer tilbage kære minder fra barndommen og lange drømmende dage ved havet med sand, solbeskinnede hud og endeløs sommer. Den er også budbringer af de største forhåbninger til den perfekte ferie” (Paula Maim Berner).

Hvem er Paula Beachwear?

Brandet er skabt af den svenske designer og iværksætter Paula Malm Berner. Virksomheden har haft stor success og gjort mange kvinder glade siden opstarten i 1996.

Paula Beachwear hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET har vi håndplukket et fantastisk udvalg af både badedragt og bikini fra Paula Beachwear. Du finder både ensfarvede og farverige badedragter og bikinier med mange smukke detaljer. 

Hyppige spørgsmål til Paula Beachwear 

Har I Paula Beachwear på tilbud eller en Paula Beachwear rabatkode?

Ja, vi har af og til Paula Beachwear på tilbud. Hvis vi ikke har tilbud i øjeblikket, kan du altid få 10% kundeklubrabat, når du er medlem af KYSTHUSETs kundeklub. Rabatten gælder ikke på nedsatte varer, men til gengæld gælder rabatten hver eneste gang du handler ved KYSTHUSET. 

Hvordan er pasformen på Paula Beachwear og har I en størrelsesguide til Paula Beachwear?

Paula Beachwear har en super god pasform, som passer de fleste og den er størrelsessvarende. Har du brug for hjælp til valg af størrelse kan du se vores størrelsesguide eller kontakte vores søde kundeservice, som er klar til at hjælpe dig. 

Kan jeg få gratis fragt på Paula Beachwear? Har KYSTHUSET hurtig levering på Paula Beachwear?

Ja, du kan altid få gratis fragt på styles fra Paula Beachwear, når du handler for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Ja, du får hurtig levering på 1-2 hverdage til nærmeste pakkepost.