SOFIE SCHNOOR

SOFIE SCHNOOR

Sofie Schnoors stil er præget af den skandinaviske modescene som kombinerer cool feminin elegance og komfort med en rå edgy kant. Sofie Schnoor støvler er smukke og har et nytænkende take på den populære nordiske minimalisme.

14 varer

pr. side

Hvem er Sofie Schnoor?

Sofie Schnoor blev startet i 2001 af designeren af samme navn. Sofies forældre var allerede en del af modebranchen, så at blive designer kom naturligt. Den dag i dag er Sofie Schnoor stadig et familieejet mærke.

Sofie Schnoor er Danmarks sko dronning

Sofie Schnoor designer kun styles, som hun selv vil bruge. Det giver hendes brand et personligt touch af en autentisk følelse, som er gennemgående i alle hendes kollektioner. Når du ser et par Sofie Schnoor støvletter vil du hurtigt opdage en verden af detaljer.

Uanset om du køber et par stiletter eller støvler fra Sofie Schnoor får du ikke en kedelig sko. Skoene i hendes katalog er næsten altid fremstillet af lækre materialer som for eksempel ruskind eller skind. Hun er desuden ikke bange for at bruge flere elementer såsom nitter, glitter og syninger for at tilsætte endnu mere kant og rå elegance.

Hvis der skulle kåres en dansk dronning i skobranchen, ville Sofie Schnoor uden tvivl være en af favoritterne.

Spar procenter, som en del af KYSTHUSETs kundeklub

Du kan blive medlem af vores kundeklub og spare 10% på alle ikke i forvejen nedsatte varer. Derudover får du også sendt de mest spændende nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Du får mulighed for at blive inspireret til at sammensætte lækre sko og støvler med matchende outfits. Vi deler også tips og tricks inden for modeverdenen. Hvis du er mere til de sociale medier, så kan du følge os på Instagram og Facebook, for at holde dig opdateret. 

Spørgsmål til Sofie Schnoor? 

Hvis du er i tvivl om hvilken skostørrelse du skal bruge, så kan du hoppe over til vores vejledende størrelsesguide, hvor du kan få hjælp. Ellers sidder vores kærlige kundeservice klar på mail og telefon til at vejlede dig i dit køb. Vi kan nemt og hurtigt smutte ind i butikken og se nærmere på den style, som du er interesseret i.