SOFIE SCHNOOR

SOFIE SCHNOOR

Sofie Schnoors stil er præget af den skandinaviske modescene som kombiner cool feminin elegance og komfort med en rå edgy kant. Sofie Schnoor støvler er smukke og har et nytænkende take på den populære nordiske minimalisme.

4 vare(r)
Tilbud
50%
Sofie Schnoor støvle - Boot Mieke, Dark Brown
36 37 38 39 41

Normalpris: 1.599,95 kr

Special Price 799,00 kr

Tilbud
50%
Sofie Schnoor støvle - Boot 4,5 cm, Black
36

Normalpris: 1.499,95 kr

Special Price 749,00 kr

Tilbud
50%
Sofie Schnoor støvle - Boot 4,5 cm, Black
36

Normalpris: 1.599,95 kr

Special Price 799,00 kr

4 vare(r)

Sofie Schnoor er Danmarks sko dronning

Sofie Schnoor blev startet i 2001 af designeren af samme navn. Sofies forældre var allerede en del af modebranchen, så at blive designer kom naturligt. Den dag i dag er Sofie Schnoor stadig et familieejet mærke.

Sofie Schnoor designer kun styles, som hun selv vil bruge. Det giver hendes brand et personligt touch af en autentisk følelse, som er gennemgående i alle hendes kollektioner. Når du ser et par Sofie Schnoor støvletter vil du hurtigt opdage en verden af detaljer.

Uanset om du køber et par stiletter eller støvler fra Sofie Schnoor får du ikke en kedelig sko. Skoene i hendes katalog er næsten altid fremstillet af lækre materialer som for eksempel ruskind eller skind. Hun er desuden ikke bange for at bruge flere elementer såsom nitter, glitter og syninger for at tilsætte endnu mere kant og rå elegance.

Hvis der skulle kåres en dansk dronning i skobranchen, ville Sofie Schnoor uden tvivl være en af favoritterne.

Få altid 10% rabat gennem KYSTHUSET Kundeklub

Hvis du ikke kan finde Sofie Schnoor på vores udsalg, skal du ikke være bekymret. Vi tilbyder altid 10% rabat på ALLE vores ikke nedsatte varer, alt du skal gøre, er at tilmelde dig vores kundeklub.