ORIGINAL SIN OSLO

ORIGINAL SIN OSLO

Er du på udkig efter din næste stilfulde støvle til garderoben? Så er du kommet til det rette sted. Original Sin Oslo leverer nemlig moderigtige støvler som siger spar to! Det unikke look, som både er klassisk, råt og feminint på samme tid har taget danskerne med storm. Se det store udvalg herunder :)

1 vare(r)
Tilbud
69%
Original Sin Oslo - Sonja Boots, Beige
40

Normalpris: 1.599,95 kr

Special Price 499,00 kr

1 vare(r)

Original Sin Oslo ❤︎

Vi ser dem ofte i gadebilledet i dag - de chunky støvler med brede såle og feminine detaljer. De chunky detaljer giver et trendy look til støvlerne, som får dem til at skille sig ud fra den klassiske kvindestøvle. Læderstøvlerne er lavet i høj kvalitet og ikke mindst med høj komfort for dig. 

De populære støvler fra Original Sin Oslo går du aldrig galt i byen med og for at det ikke skal være løgn, så kan de både bruges med bare ben og shorts, under lange kjoler eller sammen med et par stramme jeans! Mulighederne er uendelige og med det nedtonede look passer støvlerne til de fleste outfits. 

Hvem er Original Sin Oslo?

I 2019 så det norske brand Original Sin Oslo dagens lys og brandet har haft stor succes siden. Mærket er (selvfølgelig) skandinavisk inspireret og fokuserer på at levere et både moderne og komfortable sko og støvler til sine kunder. 

Original Sin Oslo hos KYSTHUSET

Støvlerne fra Original Sin Oslo er helt fantastiske - men har du alligevel brug for inspiration og gode råd til hvordan du kan bruge dine nye støvler? Så kan du til enhver tid tage et smut forbi KYSTHUSETs Instagram eller Facebook. Her deler vi hver dag nye og stilfulde outfits, som vi håber at du kan bruge til at inspirere din egen personlige stil. 

Hyppige spørgsmål til Original Sin Oslo:

Har KYSTHUSET Original Sin Oslo på tilbud eller har I en Original Sin Oslo rabatkode?

Ja, vi kører af og til Original Sin Oslo tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Original Sin Oslo på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Original Sin Oslo og har I en størrelsesguide til Original Sin Oslo?

Størrelsen på Original Sin Oslo støvlerne er til den store side, så hvis du svinger mellem to størrelser, anbefaler vi at du går en størrelse ned. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Original Sin Oslo? Har KYSTHUSET hurtig levering på Original Sin Oslo?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Original Sin Oslo, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.