NATURE FOOTWEAR

NATURE FOOTWEAR
4 vare(r)
30%
Nature Footwear sko - Anna Suede, Flint
36

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 699,97 kr

Tilbud
30%
Nature Footwear sko - Anna Suede, Nordic Blue
37

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 699,00 kr

Tilbud
30%
Nature Footwear sko - Anna Suede, Toffee
38

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 699,97 kr

Tilbud
30%
Nature Footwear sko - Anna Suede, Black
37 38

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 699,97 kr

4 vare(r)

Nature Footwear - For fødderne og planeten.

Ifølge manden bag Nature Footwear, Eik Braun-Ottosen, er skoens vigtigste formål at gøre fødderne glade, og derfor skal skoen være formet efter fødderne, i stedet for at forme fødderne. Herefter blev missionen at lave fodformede sko, som passer til tidens modeideal. Da valget af navn faldt på Nature blev det samtidig et løft om at sætte så lille et fodaftryk i naturen som muligt.

Nature Footwear får den fodformede sko tilbage til gaden. De fede Anna sko er for eksempel udelukkende lavet af bæredygtige materialer som ruskind, naturgummi med korkrester til sålen og snørebånd af økologisk bomuld.

Fodtøj med god samvittighed

Nature Footwear bliver håndlavet i Europa, helt præcist i Portugal. Her er en stor tradition for skomagere og skoede fremstilles derfor af yderst kompetente håndværkere med mere end 75 års erfaring. Om du er til en grafisk moc toe boot eller en klassisk snørestøvle, får du med Nature Footwear bæredygtige sko der ikke kun er gode for dine fødder, men også for planeten og dem der har lavet dem.

Spar penge på Nature Footwear hos KYSTHUSET

Vi kører af og til udsalg på Nature Footwear, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. For at få de 10% rabat på Nature Footwear, og alle andre ikke nedsatte varer, skal du være medlem af vores kundeklub. Du kan nemt og hurtigt blive medlem her.