MOS MOSH

Mos Mosh laver en bred vifte af sko. Fra støvler, ankelstøvler, støvletter til loafers. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at skoene er lavet med omtanke og kærlighed for produktet. Alle deres sko bliver lavet inden for EU, så du er garanteret på en ordentlig kvalitet og et godt håndværk.
2 vare(r)
Tilbud
30%
Mos Mosh sko - MM Doha Suede Flat, Beige
36

Normalpris: 999,95 kr

Special Price 699,00 kr

2 vare(r)

Mos Mosh ❤︎

Siden Mos Mosh startede med at designe jeans, har deres design filosofi altid haft tre vigtige elementer: design, fit og et twist. Det er det der gør Mos Mosh unikke, og deres velkendte DNA viser sig også i deres sko og støvler. Det er vigtigt for dem, altid at have deres hjerte og DNA med i alt de gør, derfor går de aldrig på kompromis, når det handler om at lave de næste par Mos Mosh støvler.

 

Mos Mosh til fest og hverdag

Designet af Mos Mosh er skandinavisk og minimalistisk, men ofte med et kreativt twist, som er med til at gøre støvler fra Mos Mosh til noget helt særligt. Sko, støvler og støvletter fra Mos Mosh kan bruges til mange forskellige anledninger. Du kan finde den helt rigtige støvle til de sene aftener og dem der giver dig ekstra kant.

 

Hvem er Mos Mosh?

Mos Mosh blev stiftet i 2010 med formålet at designe perfekte jeans og det er bestemt et mål de har opnået! 

Mos Mosh lever efter sloganet: “Kate Moss knows how to dress. J.K Rowling knows how to write a good fantasy story. We know how to make a perfect pair of jeans”, (Mos Mosh).

 

Mos Mosh hos KYSTHUSET

Du kan finde inspiration til hvordan du kan bruge dine Mos Mosh sko og støvler på KYSTHUSETs Instagram og Facebook, hvor vi hver dag viser lækre styles fra shoppen. 

 

Hyppige spørgsmål til Mos Mosh

Har I Mos Mosh på tilbud eller en Mos Mosh rabatkode?

Ja, vi har ofte tilbud på Mos Mosh sko og støvler, men hvis der ikke er tilbud i øjeblikket, så kan du altid få 10% kundeklubrabat, hvis du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Det gælder hver gang du handler, dog ikke på i forvejen nedsatte styles. Din 10% rabatkode tilføjet automatisk til dit køb, når du er logget ind på din kundeklubprofil. 

Hvordan er pasformen på Mos Mosh sko og støvler og har I en størrelsesguide til Mos Mosh?

Pasformen på Mos Mosh er normal. Hvis du har brug for det, kan du se vores vejledende størrelsesguide eller kontakte vores skønne kundeservice, som sidder klar til at vejlede dig i lige det, som du har brug for. 

Kan jeg få gratis fragt på Mos Mosh? Har KYSTHUSET hurtig levering på Mos Mosh?

Ja, du får altid gratis fragt på Mos Mosh sko og støvler, når du handler for mere end 399kr. hos KYSTHUSET. Du får hurtig levering på 1-2 dage til din nærmeste pakkeshop.