MOS MOSH

MOS MOSH
2 vare(r)
Tilbud
50%
Mos Mosh støvler - MM London Brogue Boot, Brown
38

Normalpris: 1.299,95 kr

Special Price 649,00 kr

2 vare(r)

Mos Mosh - Hjerte & DNA.

Siden Mos Mosh startede med at designe jeans, har deres design filosofi altid haft tre vigtige elementer: design, fit og et twist. Det er det der gør Mos Mosh unikke, og deres velkendte DNA viser sig også i deres sko og støvler. Det er vigtigt for dem, altid at have deres hjerte og DNA med i alt de gør, derfor går de aldrig på kompromis, når det handler om at lave de næste par Mos Mosh støvler.

Mos Mosh laver en bred vifte af sko. Fra støvler, ankelstøvler, støvletter til broguesko. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at skoene er lavet med omtanke og kærlighed for produktet. Alle deres sko bliver lavet inden for EU, så du er garanteret på en ordentlig kvalitet og et godt håndværk.

Til hverdag og fest og alt derimellem.

Designet af Mos Mosh er skandinavisk og minimalistisk, men ofte med et kreativt twist, som er med til at gøre støvler fra Mos Mosh til noget helt særligt. Sko, støvler og støvletter fra Mos Mosh kan bruges til mange forskellige anledninger. Du kan finde den helt rigtige støvle til de sene aftner og dem der giver dig ekstra kant.

Spar penge på Mos Mosh hos KYSTHUSET

Vi kører af og til udsalg på Mos Mosh, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. For at få de 10% rabat på Mos Mosh, og alle andre ikke nedsatte varer, skal du være medlem af vores kundeklub. Du kan nemt og hurtigt blive medlem her.