IPANEMA

IPANEMA

Hos KYSTHUSET kan du vælge mellem Ipanema sandaler i mange sommerlige farver. De er helt perfekte slippers til varme sommerdage på stranden, i haven eller i byen.

7 vare(r)
7 vare(r)

Ipanema ❤︎

Ipanema har et afslappet look med et trendy touch, som giver os danskere et strejf af det solrige Brasilien. Ipanema sandaler giver et ideelt look til en strandtur sammen med din yndlings bikini og en luftig sommerkjole. De passer også super godt til et outfit med et par denimshorts og en lækker sommertop. 

Andre kender også disse populære strandsko som klipklapper eller flip flops, hvilket virkelig nogle herlige navne!

Ipanema sandaler er et must-have til sommeren

Når dit outfit til sommer og strand skal luftes, så er Ipanema slippers et must-have. Ipanemas brede udvalg af sandaler appellerer til alle kvinder interesseret i mode med stil og attitude. 

Bæredygtige Ipanema 

Ipanema laver sine styles af bæredygtige materialer som er 100% genanvendeligt PVC. Brandet har indgået et samarbejde med modellen Gisele Bündchen og bidrager via kollektionen “Seeds” støtte til at få renset vandet i Brasilien. 

Hvem er Ipanema?

Ipanema er et brasiliansk brand fra 2001, som er populær i store dele af verden. Brandet er opkaldt efter og beliggende i den mest glamourøse del af storbyen Rio de Janeiro. Bydelen er kendt for sin afslappede stil og sit meget farverige univers, hvilket uden tvivl har givet brandet det udtryk, som det har i dag.

Ipanema hos KYSTHUSET

Få inspiration på KYSTHUSETs Instagram og Facebook til hvordan det du kan bruge de lette og moderne Ipanema slippers. Vi mener dog, at du kan bruge dine Ipanema slippers til stort set alle outfits i din garderobe og det er selvfølgelig et klart plus.

Hyppige spørgsmål til Ipanema

Har I Ipanema på tilbud eller en Ipanema rabatkode?

Ja, vi har ind imellem Ipanema på tilbud hus KYSTHUSET. Ellers kan du altid få 10% kundeklubrabat på ikke nedsatte varer, når du melder dig ind i vores kundeklub. Og det mest fantastiske er, at du kan få din 10% rabatkode hver eneste gang du handler, som medlem af kundeklubben. 

Hvordan er størrelsen på Ipanema?

Størrelsen på Ipanema slippers er en anelse små i størrelsen, så du skal formentlig bruge ½ til 1 størrelse større end du plejer. Har du spørgsmål til hvilken størrelse Ipanema sandaler du skal bruge er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, så er de altid klar på at hjælpe dig på vej. 

Kan jeg få gratis fragt på Ipanema? Har KYSTHUSET hurtig levering på Ipanema?

Ja, du kan få gratis fragt på Ipanema, hvis du shopper for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Vi tilbyder hurtig levering på 1-2 hverdage til din nærmeste pakkeshop.