DUFFY

6 vare(r)
6 vare(r)

Duffy ❤︎

Duffy giver alle kvinder og piger muligheden for at shoppe modesko i god kvalitet til særdeles fornuftige priser, hvor de fleste kan være med. Du får her moderne sko, som du aldrig går galt i byen med. Duffy sandaler og sneakers kan styles i alverdens retninger og de er både et ´perfect pitch´ med sommerkjolen og et par denim jeans.

Duffy sandaler med smukke detaljer

Solen skinner og sommeren kalder (igen, igen) på nye sandaler og her kan vi hos KYSTHUSET hjælpe dig med at finde det rette par. Vi tilbyder dig sandaler i mange varianter, både med for eksempel tynde remme i læder look med dekorativt spænde eller med bløde brede remme i et ruskind look. Alle styles med en dejlig blød sål, så dine fødder forbliver glade.

Komfortable sneakers fra Duffy

Du får sneakers fra Duffy i lette og bløde materialer.  Hvis du du leder efter et par chunky sneakers, så kan du ofte også finde det i kollektionerne fra Duffy. Leder du efter noget anderledes end sneakers, så kan du også ofte finde nogle skønne og feminine loafers blandt Duffys styles hos KYSTHUSET. 

Duffy design i et tidløst design

Vi er alle vilde med sko, som kan bruges i flere sæsoner, fordi de er lavet i høj kvalitet og i et tidløst design. Når du shopper Duffy laver du altså en super god investering i god kvalitet til en lav pris.

Hvem er Duffy?

Duffy har eksisteret siden 1997 og giver dig svensk kvalitet for alle pengene. Brandet er førende i Sverige og interessen for mærket vokser hurtigt i Danmark. Duffy byder på et væld af forskellige stilarter, så du kan som kvinde eksperimentere med din stil, når du shopper Duffy.

Hyppige spørgsmål til Duffy:

Har KYSTHUSET Duffy på tilbud eller har I en Duffy rabatkode?

Ja, vi kører af og til Duffy tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Duffy på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Duffy sko og har I en størrelsesguide til Duffy?

Pasformen på Duffy er god og rummelig, så du vil som oftest føle at skoene sidder behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Duffy hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Duffy? Har KYSTHUSET hurtig levering på Duffy?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Duffy, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.