COPENHAGEN SHOES

COPENHAGEN SHOES
8 vare(r)
8 vare(r)

Kvalitet & komfort

Med Copenhagen Shoes får du styles, der er spækket med et altid opdateret design og smarte detaljer. Derudover er kvaliteten og komforten i højsædet. Hvis du vil have design og komfort til en virkelig god pris, er Copenhagen Shoes et sikkert valg.

Støvler der giver kant.

Har dit look brug for lidt kant, er et par støvler den helt rigtige vej at gå. Støvlerne kan løfte dit udtryk og gøre det lidt mere edgy. Et delikat og feminint look kan derfor få et mere råt og mystisk udtryk med et par støvler med nitter på. Er du til et mere klassisk og enkelt look, kan du i stedet vælge et par støvler i nogle af de fine farver med enkle detaljer. Skal du ramme dansegulvet med veninderne eller på en date med din bedre halvdel eller måske endda en der er heldig nok til at blive det, så er et par stiletter essentielle til at fuldføre looket. Et par fine stiletter er med til at løfte dit look til et andet niveau.

Casual sneakers der ændrer det hele

Er du ude efter et casual udtryk, så skal der sneakers til. For eksempel, til hverdag, kan du uden problemer krydrer en smuk kjole med et par fede sneakers. Et par sneakers er med til at give kant og et sporty look. Derfor er de rigtig gode at have i garderoben, da de er favner bredt. Et outfit du for eksempel bruger til finere anledninger, kan sammen med et par smarte sneakers sagtens blive til et hverdagslook.

Spar penge på Copenhagen Shoes hos KYSTHUSET

Vi kører af og til udsalg på Copenhagen Shoes, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. For at få de 10% rabat på Copenhagen Shoes, og alle andre ikke nedsatte varer, skal du være medlem af vores kundeklub. Du kan nemt og hurtigt blive medlem her.