COPENHAGEN SHOES

COPENHAGEN SHOES

Med Copenhagen Shoes får du styles, der er spækket med et altid opdateret design og smarte detaljer. Derudover er kvaliteten og komforten i højsædet. Hvis du vil have design og komfort til en virkelig god pris, er Copenhagen Shoes et sikkert valg.

21 varer

pr. side

Copenhagen Shoes ❤︎

Det danske brand Copenhagen Shoes er super populært for tiden og med det rå look fanger det ofte den moderne kvinde. Missionen for Copenhagen Shoes er at give kvinder mulighed for at have komfortable sko på samtidig med at hun ser hamrende godt ud! Når du køber sneakers, støvler eller sandaler fra Copenhagen Shoes får du fodtøj, som du kan holde til at gå i dag efter dag. Jubii!

Copenhagen Shoes støvler

Har dit look brug for lidt kant, er et par støvler den helt rigtige vej at gå. Støvlerne kan løfte dit udtryk og gøre det lidt mere edgy. Et delikat og feminint look kan derfor få et mere råt og mystisk udtryk med et par støvler med nitter på. Er du til et mere klassisk og enkelt look, kan du i stedet vælge et par støvler i nogle af de fine farver med enkle detaljer. Skal du ramme dansegulvet med veninderne eller på en date med din bedre halvdel eller måske endda en der er heldig nok til at blive det, så er et par sko med hæl essentielle til at fuldføre looket. Et par fine sko med hæl er med til at løfte dit look til et andet niveau.

Copenhagen Shoes sneakers

Er du ude efter et casual udtryk, så skal der sneakers til. For eksempel, til hverdag, kan du uden problemer krydrer en smuk kjole med et par fede sneakers. Et par chunky sneakers er med til at give kant og et sporty look. Derfor er de rigtig gode at have i garderoben, da de er favner bredt. Et outfit du for eksempel bruger til finere anledninger, kan sammen med et par smarte sneakers sagtens blive til et hverdagslook.

Copenhagen Shoes sandaler

Jagten på de perfekte sandaler kan være hård, men et stort skridt på vejen kan med sikkerhed være at kigge på sandaler fra Copenhagen Shoes. Sandaler i ruskind og skind er yderst behagelige at have på samtidig med at det ser super godt ud! Du kan både forelske dig i flade sandaler, modeller med hæl eller modeller med kilehæl, så du kan bestemt finde et par sandaler til enhver lejlighed. 

Hvem er Copenhagen Shoes?

Copenhagen Shoes er et dansk brand som laver sko af høj kvalitet og i et design som har et skandinavisk look. Går du op i komfort for dine fødder, så kan du fra Copenhagen Shoes både få komfort og design i verdensklasse. Der bliver kræset om detaljerne hos Copenhagen Shoes, for eksempel indeholder de fleste sko fra mærket en latex-skum indersål, som gør at dine fødder bliver aflastet dagen lang. 

Copenhagen Shoes hos KYSTHUSET

Søger du inspiration til hvilke outfits du kan bruge dine sko fra Copenhagen Shoes til? Så bare rolig - der er ingen begrænsninger her. Vi giver dig inspiration til en stil med Copenhagen Shoes ind på KYSTHUSETs Instagram og Facebook.

Hyppige spørgsmål til Copenhagen Shoes

Har I Copenhagen Shoes på tilbud eller en Copenhagen Shoes rabatkode?

Ja, vi har af og til Copenhagen Shoes på tilbud, men hvis vi ikke har i øjeblikket kan du altid få 10% kundeklubrabat, hvis du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Det gælder på ikke nedsatte varer. Til gengæld gælder det hver eneste gang du handler - dét er noget der rykker! 

Hvordan er pasformen på Copenhagen Shoes og har I en størrelsesguide til Copenhagen Shoes?

Pasformen på Copenhagen Shoes er normal og tilpasset fodens form. Hvis du har brug for vejledning kan du finde vores størrelsesguide eller kontakte vore søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig! 

Kan jeg få gratis fragt på Copenhagen Shoes? Har KYSTHUSET hurtig levering på Copenhagen Shoes?

Ja, du får altid gratis fragt på Copenhagen Shoes, når du køber for mindst 399kr. hos KYSTHUSET. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage til din nærmeste pakkeshop.