BISGAARD

BISGAARD
5 vare(r)
5 vare(r)

Bisgaard - Ekspertise og design.

Danske Bisgaard blev grundlagt i 2005 ud fra devisen: god pasform, gode materialer og nytænkt design. I dag er Bisgaard et af Europas hurtigst voksende mærker inde for børnesko og de har valgt at tage deres ekspertise når det kommer til kvalitet og design fra børnefodtøj over til sko til kvinder. Når Marianne Bisgaard, går ind i noget, så gør hun det ordentligt; støvlerne er håndlavede i Portugal af erfarne fagfolk, med vegetabilsk garvet læder, som gør deres støvler 100% fri for kemikalier, tungmetaller og miljøfremmede stoffer, som derfor gør læderet bionedbrydeligt. Bisgaard laver støvler der er gode for fødderne og planeten.

Kvalitet & komfort

Vægter du komfort og kvalitet højt, når du vælger fodtøj, så er du langt fra den eneste. Marianne Bisgaard tager højde for begge dele foruden vigtigheden af et originalt design. Er du til enkelt og sofistikeret design, der til enhver tid kan sætte prikken over i’et på dit outfit, så er Bisgaard det rette valg. Hos Bisgaard finder du for eksempel den komfortable chelsea boot, Martha, der med sin grove ydersål, nemt kan give dit outfit en rå kant eller hvis du er mere til en klassisk ankelstøvle med hæl er Dagma måske lige noget for dig, der med memory foam i indersålen gør den behagelig at have på.

Spar penge på Bisgaard hos KYSTHUSET

Vi kører af og til udsalg på Bisgaard, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. For at få de 10% rabat på Bisgaard, og alle andre ikke nedsatte varer, skal du være medlem af vores kundeklub. Du kan nemt og hurtigt blive medlem her.