BILLI BI

Billi Bi

Billi Bi sko er kendetegnet ved et elegant og sofistikeret look, som altid følger tidens trends. På KYSTHUSET.com kan du købe de populære støvler og sneakers fra Billi bi fra denne sæson. Få et eksklusivt look til overkommelige priser.

9 varer

pr. side

Billi Bi ❤︎

Kvalitet, kreativitet og håndværk er de vigtigste værdier for Billi Bi. Hos Billi Bi er der blevet skabt et stort udvalg af designersko, og der er  altid blevet eksperimenteret med forskellige spændende og anderledes materialer. Skoene er siden opstarten blevet designet med en “rummelig læst med afrundede tåspidser i douche farver” (Billi Bi), og det er det, som giver skoene sit elegante og eksklusive italienske look. 

Billi Bi støvler

Billi Bi støvler er altid lavet af højkvalitets materialer i smarte designs som følger tidens trends. Brandet laver nogle flotte og unikke designs, uanset om det er tale om Billi Bi chelsea boots, cowboystøvler eller vinterstøvler. Du kan til hver en tid finde et par Billi Bi støvler som falder i din smag. 

Billi Bi sneakers

Billi Bi laver alsidige sporty sneakers, som både er trendy og ofte bringer et flot touch af farver til dit outfit. Sneakers fra Billi Bi kan du bruge året rundt, så det er bestemt en investering værd. Du vil finde et stort udvalg af forskellige sneakers fra Billi Bi i mange forskellige farver og materialer. Du kan vælge mellem stilsikre farver som hvid eller sort, men også vildere farver som gul, lilla eller grøn. Et par smarte Billi Bi sneakers vil uden tvivl være med til at fuldføre dit look eller endnu bedre - tage dit look til det næste niveau. 

Billi Bi sandaler 

Billi Bi forkæler dig uden tvivl. Hver sommer kan du nemlig stikke fødderne ned i et par nye stilfulde og ikke mindst behagelige Billi Bi sandaler. Du vil opleve, at du både kan finde sandaler med hæl, som passer til sommerens store fest og flade sandaler med cool detaljer, som passer til en shoppingtur på strøget. 

Hvem er Billi Bi?

Billi Bi er et dansk skomærke, som kom til verden i 1993, men virksomhedens historie startede allerede i 1936 med oprettelsen af deres succesfulde moderselskab Fransi. Billi Bis skaber Carsten Friis er barnebarn af Fransi grundlæggerne og dermed 3. generation Friis i skobranchen. Kollektionerne startede med børnesko og blev sidenhen udvidet til sko til kvinder. 

Billi Bi hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET vil du opleve året rundt at kunne finde et bredt udvalg af Billi Bi sko, støvler og sandaler, som passer til sæsonen. Vi sætter en ære i at udvælge de bedste og mest stilfulde sko fra Billi Bi til at hjælpe dig med at fuldende dit look. 

Hyppige spørgsmål til Billi Bi

Har I Billi Bi på tilbud eller en Billi Bi rabatkode?

Ja, hos KYSTHUSET har vi af og til gode tilbud på Billi bi, og ellers kan du altid få 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. Det tilbud gælder også for Billi Bi nyheder. Det eneste du skal gøre er at oprette dig i vores kundeklub, så får du automatisk tilføjet en 10% rabatkode.

Hvordan er pasformen på Billi Bi sko og har I en størrelsesguide til Billi Bi?

Pasformen for Billi Bi sko er normal og med en meget behagelig pasform, som følger fodens form. Hvis du har spørgsmål til hvilken størrelse du skal bruge, så kan du se vores størrelsesguide eller kontakte KYSTHUSETs kundeservice. Vore kærlige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage. 

Kan jeg få gratis fragt på Billi Bi? Har KYSTHUSET hurtig levering på Billi Bi?

Ja, du får altid gratis fragt på Billi Bi sko, når du køber for mere end 399kr. hos KYSTHUSET. Du får hurtig levering på 1-2 dage til en pakkeshop nær dig.