ARKK COPENHAGEN

ARKK COPENHAGEN

Snørebånd! En vigtig detalje på ARKK Copenhagen sneakers. Et asymmetrisk design af snørebånd er der hvor ARKK Copenhagen oftest skiller sig ud. De har rekonstrueret måde at tænke snørebånd og det pifter enhver sneaker op. Uventet og ikonisk.

2 vare(r)
Tilbud
50%
Arkk Copenhagen sneakers - Raven Mesh PET S-E15, All Black White
37

Normalpris: 799,95 kr

Special Price 399,00 kr

Tilbud
50%
Arkk Copenhagen sneakers - Raven Mesh PET S-E15, Triple White
37 40

Normalpris: 799,95 kr

Special Price 399,00 kr

2 vare(r)

Hvem er Arkk Copenhagen

ARKK Copenhagen blev født en sommernat i 2014. To gode venner, Thomas Refdahl og Kasper Høj Rasmussen, besluttede sig, ovenpå et par gin og tonics, om at gå efter den helt store idé. At skabe sneakers, som er behagelige, funktionelle og af skandinavisk design. 18 måneder og mange søvnløse nætter senere blev den første sneaker lanceret. Og udsolgt med det samme! Siden da, har vennerne aldrig set sig tilbage. 

Besat af komfort

Design af sneakers bliver aldrig færdigt. Det er derfor grundlæggerne altid er passionerede omkring design, innovation og komfort. Hver gang de to partnere designer fodtøj lærer, vokser og eksperimenterer de. De er inspireret af tidens store skandinaviske designere. Hver dag spørger de sig selv: Hvad nu hvis? Du kunne kalde ARKK Copenhagens grundlæggere for besatte... Og du har nok ret!

Sneakers til ethvert outfit

Leder du efter nyt fodtøj? ARKK Copenhagen designer lækre damesko til kvinder. Designet udfordrer store spillere på markedet som Nike og Adidas. Brandet skiller sig ud, og har helt sikkert det rigtige match til lige netop det outfit, du vil skabe. Du er havnet det helt rigtige sted. Hvad enten du går i jakkesæt eller streetwear. Du vil finde både diskrete og mere ikoniske gummisko her på siden. God jagt efter den perfekte sneaker! 

Få inspiration

Stjæl stilen til din personlige garderobe på vores Instagram profil. Her sammensætter vi dagligt lækre outfits og poster alt fra smukke sofistikerede sæt til upolerede rå styles. Du finder både fashion tøj til afslappede dage i en varm strik og til vigtige fine middage med en fin skjorte. Hvis du er interesseret i en vare kan du via vores links hurtigt og nemt blive ført over til hjemmesiden. Her finder du mere info om alle vores varer. På webshoppen kan du altid søge rundt og finde dine næste must-haves til dit klædeskab. 

 

Få 10 % rabat hver gang du handler

Du kan blive medlem af KYSTHUSET’s favorable kundeklub. Så får du 10 % rabat på alle ikke nedsatte varer, hver gang du shopper. Ja, du læste rigtigt. Hver Gang Du Shopper! Skynd dig, at gå på jagt efter dine yndlingsvarer på webshoppen. Du vil blive overrasket med spændende nye tilbud hver uge. Du skal ikke lede længe efter vores varer på udsalg, du finder nemlig alle vores uimodståelige udsalgsvarer lige her. Vi sidder hver dag og leder efter upcoming sko, tøj og accessories til den modebevidste kvinde. Vi gør vores ypperste for ikke at skuffe dig hverken på kvalitet, stil eller pris.  

Modtag tips og gode tilbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få de bedste tilbud og rabatter direkte i din indbakke. Du kan se nyheder fra dine yndlings brands og blive inspireret til, hvordan du for eksempel kan sammensætte din basisgarderobe. Bliv også tippet om alle vores konkurrencer, giveaways og events, så du ikke går glip af noget. Vi skal jo passe på vores FOMO (Fear of Missing Out).

Spørg os

Tøv endelig ikke med at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om, når du shopper tøj, sko og accessories. Vores kompetente og kærlige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med lige det, du har brug for. Kontakt os enten på email kundeservice@kysthuset.com eller telefon +45 42 40 52 07 på alle hverdage mellem 08-15. Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Rosengade 37, 8300 Odder. Vi sidder klar til at guide og vejlede dig, så du kommer hjem med lige netop de varer, som er et must-have for dig!