ANGULUS

ANGULUS

Angulus er en af Skandinaviens ældste og mest anerkendte skoproducenter. Angulus er en fusion mellem traditionelt håndværk og den moderne livsstil. Mærket har fokus på design, komfort og kvalitetsmaterialer, du kan glæde dig over mange år fremover.

11 vare(r)
11 vare(r)

Angulus sandaler er både smarte og behagelige 

Hos KYSTHUSET er vi, ligesom mange andre, helt vilde med Angulus sandalerne. De er så behagelige, at du ikke tænker over, at du har dem på. Angulus sandalerne kan du bruge hele dagen uden at få ondt i fødderne. Det skyldes deres store fokus på produktionen, som sker hos en familieejet fabrik i Portugal med 130 skomagere. Angulus har fået håndlavet deres sko på fabrikken siden 1960’erne. 

Angulus sko er kendt som kvalitetssko der er utroligt behagelige, men de er derudover også virkeligt flotte. Deres designs er med tiden blevet mere trendy og ungt. Derfor er Angulus sko ikke længere kun kvalitetskoen til hele familien, men også den behagelige damesko til den modebevidste kvinde. 

Det er over 150 år siden den Herlevbaseret virksomhed blev grundlagt, og den dag i dag er virksomheden stadig familiejet og styret. Angulus tænker visionært i deres designs, og tilfører hele tiden flotte nye styles til deres allerede imponerende sortiment. De har med deres fantastiske pasform, kvalitet og design vundet adskillige prestigefyldte priser. 

Angulus udsalg og tilbud 

Hos KYSTHUSET kan du opleve, at vi har udsalg og tilbud på Angulus damesko, men hvis det ikke er tilfældet, kan du stadig spare penge ved at købe dine Angulus produkter hos KYSTHUSET. Vi vil nemlig meget gerne være din fortrukne Angulus forhandler. Vi giver altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer til vores kundeklubmedlemmer. Du kan nemt og hurtigt oprette dig her