ANGULUS

ANGULUS

Angulus er en af Skandinaviens ældste og mest anerkendte skoproducenter. Angulus er en fusion mellem traditionelt håndværk og den moderne livsstil. Mærket har fokus på design, komfort og kvalitetsmaterialer, du kan glæde dig over mange år fremover. Især Angulus sandaler er et sikkert hit!

12 varer

pr. side

Angulus ❤︎

Angulus sko er kendt som kvalitetssko der er utroligt behagelige, men de er derudover også virkeligt flotte. Deres designs er med tiden blevet mere trendy og ungt. Derfor er Angulus sko ikke længere kun kvalitetskoen til hele familien, men også den behagelige damesko til den modebevidste kvinde.

Føl dig godt tilpas i Angulus sandaler

Hos KYSTHUSET er vi, ligesom mange andre, helt vilde med Angulus sandalerne. De er så behagelige, at du ikke tænker over, at du har dem på. Angulus sandalerne kan du bruge hele dagen uden at få ondt i fødderne. Du kan vælge imellem mange forskellige sandaler fra Angulus alt efter hvilken stil der passer dig. De komfortable sandaler fra Angulus er lavet i 100% skind og designet i mange stilarter fra få brede remme til mange smalle remme. Vælg også om du er til guldspænder på sandalen, eller kan du bedre lide et mere neutralt look? Hos KYSTHUSET kan du også vælge om sanadalen skal være lukket ved tæerne og/eller ved hælen, alt efter hvad der passer dig. Vi håber at du finder din nye sandal-favorit fra Angulus hos KYSTHUSET.

Angulus damesko

Hos Kysthuset finder du et bredt sortiment af Angulus sko, støvler og sandaler til enhver anledning og årstid. I vintermånederne kan du hos KYSTHUSET købe flotte og behagelige vinterstøvler og i sommermånederne kan du vælge mellem et stort udvalg af komfortable og smukke sandaler til den stilbevidste kvinde. Selvfølgelig kan du også forkæle dine fødder med et par lækre sko eller sneakers fra Angulus. 

Hvem er Angulus?

Helt tilbage i 1904 blev den familieejede virksomhed grundlagt i Herlev, og den dag i dag er virksomheden stadig familieejet og styret. Angulus tænker visionært i deres designs, og tilfører hele tiden flotte nye styles til deres allerede imponerende sortiment. Brandet har med deres fantastiske pasform, kvalitet og design vundet adskillige prestigefyldte priser. Det skyldes det store fokus på produktionen, som sker hos en familieejet fabrik i Portugal med 130 skomagere. Angulus har fået håndlavet deres sko på fabrikken siden 1960’erne. 

Angulus hos KYSTHUSET

Leder du efter inspiration til hvordan du skal sammensætte et smart outfit sammen med dine yndlings Angulus sko, støvler eller sandaler? Så er der hjælp at hende på KYSTHUSETS Instagram eller Facebook. Her inspirerer vi dig nemlig med nye og moderne styles hver dag, så du kan få idéer til hvordan du pifter dit outfit op.

Spørgsmål til Angulus

Har KYSTHUSET Angulus på tilbus eller har I en Angulus rabatkode?

Ja, vi har ofte Angulus sko, støvler eller sandaler på tilbud. Hvis vi ikke har tilbud på Angulus i øjeblikket, kan du nyde godt af 10% kundeklubrabat, hvis du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Herefter får du automatisk tilføjet en 10% rabatkode til dit køb ved checkout på webshoppen. 

Hvordan er pasformen på Angulus sko? Har I en størrelsesguide til Angulus sko? 

Pasformen på Angulus sko, støvler og sandaler er rigtig god og du vil som oftest føle dig rigtig godt tilpas i damesko fra Angulus. Hvis du alligevel har brug for hjælp kan du se vores størrelsesguide eller kontakte vores kundeservice for råd og vejledning. 

Kan jeg få gratis fragt på Angulus sko? Har KYSTHUSET hurtig levering på Angulus?

Ja, du får altid gratis fragt på Angulus, når du køber for mere end 399kr. Du får hurtig levering på 1-2 hverdage til nærmeste pakkeshop.