AMUST

AMUST

AMUST er et dansk brand, der designer smarte sko, sandaler og støvletter i fantastiske pasformer og kvalitetsmaterialer til priser, der er yderst fornuftige. AMUST er specielt kendt for deres korksandaler, der kombinerer et trendy look med en utrolig behagelig korksål, så du nærmest ikke bemærker at du har sko på. 

Amust sandaler 

Amust sandaler er for moderne kvinder med fokus på komfort og et skandinavisk inspireret design. Hos Amust er kvalitet ensbetydende med høj komfort og gode materialer. De bruger kvalitetsmaterialer som ruskind og læder, ofte på en korkbund. Sandalerne produceres i Italien og Spanien. Kilehælene er med til at give den høje komfort, som gør det muligt at bruge sandalerne hele dagen uden besvær. 

Amust har et bredt udvalg af designs som du kan bruge til en hver lejlighed. Skoene er lavet i stilrene og enkle designs med smukke naturlige farver. Amust sandaler har samtidig et moderne twist, som giver lidt ekstra kant til dit look. Amust sandaler har desuden en overkommelige pris, hvilket gør dem til et must-have for enhver kvinde. Alle disse ting har gjort Amust til en stor succes siden deres lancering i 2009.