AMUST

AMUST

AMUST er et dansk brand, der designer smarte sko, sandaler og støvletter i fantastiske pasformer og kvalitetsmaterialer til priser, der er yderst fornuftige. AMUST er specielt kendt for deres korksandaler, der kombinerer et trendy look med en utrolig behagelig korksål, så du nærmest ikke bemærker at du har sko på. 

8 vare(r)
8 vare(r)

Amust ❤︎

Amust laver stilfulde sko, sandaler og pumps, som fuldender ethvert look til den moderne kvinde. Amust har et bredt udvalg af designs som du kan bruge til en hver lejlighed. Skoene er lavet i stilrene og enkle designs med smukke naturlige farver. Amust sandaler har samtidig et moderne twist, som giver lidt ekstra kant til dit look. Amust sandaler har desuden en overkommelige pris, hvilket gør dem til et must-have for enhver kvinde. 

Amust sandaler giver god komfort

Amust sandaler er for moderne kvinder med fokus på komfort og et skandinavisk inspireret design. Hos Amust er kvalitet ensbetydende med høj komfort og gode materialer. De bruger kvalitetsmaterialer som ruskind og læder, ofte på en korkbund. Kilehælene er med til at give den høje komfort, som gør det muligt at bruge sandalerne hele dagen uden besvær. 

Hvem er Amust?

Brandet blev lanceret i 2009 af grundlæggerne Charlotte Littau, Rikke Friis Sørensen og Kristian Blak og har fået rigtig stor succes på kort tid. Sandalerne produceres i Italien og Spanien og laves udelukkende i materialer af høj kvalitet. Kendetegnene ved Amust er at de er designet i en tidløs og klassisk stil, som du kan bruge i mange sæsoner fremover. 

Hyppige spørgsmål til Amust:

Har KYSTHUSET Amust på tilbud eller har I en Amust rabatkode?

Ja, vi kører af og til Amust tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Amust på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Amust sko og har I en størrelsesguide til Amust?

Pasformen på Amust er god og rummelig, så du vil som oftest føle at skoene sidder godt og behageligt på dig. Skoene er en anelse stor i størrelsen, så vælg evt. ½-1 størrelse mindre end du plejer. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Amust hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Amust? Har KYSTHUSET hurtig levering på Amust?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Amust, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.