TEVA

TEVA

Teva sandaler er helt perfekte til tidens populære komfort look. Med et par TEVA sandaler på fødderne går mode og komfort hånd i hånd. We like!

3 varer

pr. side

Teva ❤︎

Teva opfordrer moderne kvinder til at gå på opdagelse i naturen og så kan de selvfølgelig også bruges til sommerens caféture med veninderne. Du får altså et par pæne og komfortable sandaler, som du kan bruge til de fleste anledninger.

Teva sandaler i sommerlige farver

Teva laver sandaler til kvinder i et væld af smukke farver, så du kan nemt finde et par, som vil falde i din smag. Sandalerne er lavet med smalle stropper og du lukker dem med en smart velcrolukning.

Teva designet er skabt med innovativ produktudvikling

Teva skaber komfortable sandaler med kendetegnet ved slidstærke, vandafvisende og fleksible materialer, så de er praktiske og vidunderlige at have på. Teva har særligt øje for en bæredygtig produktion og materialevalg i sine nye kollektioner. Det betyder at alle stropper af polyester er lavet af genbrugsplast. Teva arbejder konstant på at udvikle deres items til at blive produceret i mere bæredygtige materialer, så de kan mindske brugen af vand. Du kan altså hoppe i dine Teva sandaler med god samvittighed.

Hvem er Teva?

Teva er et amerikansk brand, som blev etableret i 1984. Designet blev skabt af en guide ved Grand Canyon og det var også her successen tog fart. Sidenhen er brandet blevet et verdensomspændende fænomen, som er blevet enormt populære, som årene er gået. Når du først har prøvet et par Teva sandaler, så forstår du hvorfor.

Teva hos KYSTHUSET

Mangler du inspiration til hvilke outfits du kan bruge dine Teva sandaler til? Så tag endelig et kig på KYSTHUSETs Instagram eller Facebook - her ligger vi nemlig dagligt nye styles og outfits op. 

Hyppige spørgsmål til Teva

Har I Teva på tilbud eller en Teva rabatkode?

Ja, vi har af og til Teva sandaler på tilbud. Derudover har du mulighed for at få 10% kundeklubrabat, hvis du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Det gælder kun på varer til fuld pris. Du får automatisk rabatten tilføjet til din kurv, når du er logget ind. 

Har I en størrelsesguide til Teva?

Ja, her får du en størrelsesguide til Teva sandaler:

Størrelse (EU)

Længde i cm

36

22,5

37

23,2

38

24

39

25

40

25,5

41

26,5

42

27,5

43

28,3

Hvis du har brug for yderligere assistance, så kan du ringe eller skrive til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. 

Kan jeg få gratis fragt på Teva? Har KYSTHUSET hurtig levering på Teva?

Ja, du får altid gratis fragt på Teva sandaler, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Du får hurtig levering på 1-2 hverdage til den nærmeste pakkeshop.